Menopauza 1170x180

Újpesten megint áll a bál!

2017/08/25  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Augusztus vége már évek óta hagyományosan az Újpesti Napok jegyében telik a főváros negyedik kerületében. A négyes szám jegyében négy napig tartó fesztiválon hazai sztárfellépők mellett számtalan érdekes programmal várják a szervezők a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Újpesten megint áll a bál!

A buli már elindult a Szabadtéri Színház Lúdas Matyi népi rockoperájával, és egészen vasárnap estig tart, amikor a Neoton koncertjével zárul a programok sora.

A zenén kívül még rengeteg érdekességgel készülnek a szervezők. Például a "sportos Újpest" mozgalom keretében rendeznek 10 próbát, ahol lesz:

  • célba dobás karikával
  • evezős ergométer
  • hanyattfekvésből felülés
  • horgászat
  • hullahopp karikázás
  • kapura rúgás
  • mászófal
  • mérlegállás
  • koordinációs létra
  • ugrálókötelezés

De kipróbálható még az asztalitenisz, a csocsó, a trambulin, a Teqball, fitnesz-gépek, és a csónakázás lapátkerekes kishajókkal. Szombat este pedig a híres Face Team Akrobatikus Kosárlabda Showját is megnézhetjük.

Ezen kívül egész nap lesznek kézműves-foglalkozások, gyermekjátszó, lufihajtogatás, kivonul a Tarzan Park, a WWF - Élő Duna Turné, a Merende Műhely és Manufaktúra, és az Újpesti Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület is. Valamint ismét felülhetünk a nosztalgia busz járatra.

Az egészség jegyében részt vehetünk szűrőprogramokon, véradáson, de aki már kiskorába is tűzoltó akart lenni, annak most lehetősége van betekinteni a helyi állomás rejtett zugaiba, ugyanis szombaton és vasárnap a Szent László téri Tűzoltóság nyílt napot tart.

A zenei kínálat pedig az alábbi időrendi bontás szerint alakul:

2017.08.25 péntek
19.30 Budapest Bár
2017.08.26 szombat
11.00 Nemzetiségi Önkormányzatok bemutatói
13.00 Dance Of Destiny Tánciskola
13.30 Danza Táncstúdió
15.00 Kaláka Zenekar
16.30 Király Linda
18.00 Kasza Tibi
20.30 Curtis és Majka
2017.08.27 vasárnap
12.00 Jó ebédhez szól a nóta, az "Újpest" cigányzenekarral és László Mária dalos barátaival
13.00 Újpest Bulldogs
13.30 Bolero Balett
15.00 Rutkai Bori Banda
16.30 Korda György és Balázs Klári
18.00 Balkán Fanatik
20.30 Neoton

 

Újpesti Napok, Majka, Curtis, Neoton, Budapest Bár

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek