Újpesten megint áll a bál!

2017/08/25  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Augusztus vége már évek óta hagyományosan az Újpesti Napok jegyében telik a főváros negyedik kerületében. A négyes szám jegyében négy napig tartó fesztiválon hazai sztárfellépők mellett számtalan érdekes programmal várják a szervezők a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Újpesten megint áll a bál!

A buli már elindult a Szabadtéri Színház Lúdas Matyi népi rockoperájával, és egészen vasárnap estig tart, amikor a Neoton koncertjével zárul a programok sora.

A zenén kívül még rengeteg érdekességgel készülnek a szervezők. Például a "sportos Újpest" mozgalom keretében rendeznek 10 próbát, ahol lesz:

  • célba dobás karikával
  • evezős ergométer
  • hanyattfekvésből felülés
  • horgászat
  • hullahopp karikázás
  • kapura rúgás
  • mászófal
  • mérlegállás
  • koordinációs létra
  • ugrálókötelezés

De kipróbálható még az asztalitenisz, a csocsó, a trambulin, a Teqball, fitnesz-gépek, és a csónakázás lapátkerekes kishajókkal. Szombat este pedig a híres Face Team Akrobatikus Kosárlabda Showját is megnézhetjük.

Ezen kívül egész nap lesznek kézműves-foglalkozások, gyermekjátszó, lufihajtogatás, kivonul a Tarzan Park, a WWF - Élő Duna Turné, a Merende Műhely és Manufaktúra, és az Újpesti Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület is. Valamint ismét felülhetünk a nosztalgia busz járatra.

Az egészség jegyében részt vehetünk szűrőprogramokon, véradáson, de aki már kiskorába is tűzoltó akart lenni, annak most lehetősége van betekinteni a helyi állomás rejtett zugaiba, ugyanis szombaton és vasárnap a Szent László téri Tűzoltóság nyílt napot tart.

A zenei kínálat pedig az alábbi időrendi bontás szerint alakul:

2017.08.25 péntek
19.30 Budapest Bár
2017.08.26 szombat
11.00 Nemzetiségi Önkormányzatok bemutatói
13.00 Dance Of Destiny Tánciskola
13.30 Danza Táncstúdió
15.00 Kaláka Zenekar
16.30 Király Linda
18.00 Kasza Tibi
20.30 Curtis és Majka
2017.08.27 vasárnap
12.00 Jó ebédhez szól a nóta, az "Újpest" cigányzenekarral és László Mária dalos barátaival
13.00 Újpest Bulldogs
13.30 Bolero Balett
15.00 Rutkai Bori Banda
16.30 Korda György és Balázs Klári
18.00 Balkán Fanatik
20.30 Neoton

 

Újpesti Napok, Majka, Curtis, Neoton, Budapest Bár

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek