Medvehagyma on Orfű – fesztivál lesz hétvégén

Medvehagyma on Orfű – immáron a 18. fesztivál lesz a hétvégén

Ezt a fesztivált azonban nem a fishingesek, hanem Orfű Község Önkormányzata rendezi most hétvégén – immáron 18. alkalommal. A főtéren még Medvehagyma szobor is áll, ott lesz szombaton 10-kor a megnyitó.
 
Van élet a 99 lufi után

40 év után újra aktuális lett a 99 lufis üzenet

40 év telt el azóta, hogy a Nena "99 Luftballons" című dala világsiker lett. A DW.com ban bukkantunk egy írásra, amelytől kirázott minket a hideg.
 
 
Fotó: Lengyel Intézet

Zenélő okospadot kapott ajándékba Budapest

Zenélő okospadot ajándékozott a Lengyel Intézet Budapestnek: az utcai bútor Farkas Gábor zongoraművész előadásában Frédéric Chopin és Liszt Ferenc műveit játssza a Városligetben.
 
Mit kezdjünk a tribute-zenekarokkal...?

Mit kezdjünk a tribute-zenekarokkal...?

Március 18-án Mark Clarke volt a Barba Negra külföldi vendége. Az este két részből állt: az első felében a Cream-et muzsikáló Celebrations Day, a másodikban a Uriah Heep tribute-zenekar, a Heep Freedom muzsikál.
 
A koncert, amit te irányítasz

A koncert, amit – LED-karkötőkkel – te irányítasz

Magyarországra érkezik a Red Bull Jukebox, egy Budapesten még soha nem látott interaktív koncert, amelyet a közönség irányít. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad szezonnyitó eseményén, 2023. május 19-én este a Z-generáció kedvenc együttese, a VALMAR és meghívott meglepetésvendégeik...
 
Mark Clarke 50 év után újra Uriah Heep- és Cream-dalokat játszik – magyar zenészekkel

Mark Clarke 50 év után újra Uriah Heep- és Cream-dalokat játszik – magyar zenészekkel

Egy igazán egyedülálló koncert lesz a Barba Negrában március 18-án, ahol a hazai sztárzenészek mellett egy igazi világsztár, a Colosseum és a Uriah Heep basszusgitárosa, Mark Clarke lép színpadra olyan zenészekkel, mint Takáts Tamás, Závodi János és Gerdesits Ferenc.
 
 
Fotó: Simply Red/FB

Akkoriban egyedülálló voltam, és csak buliztam a világban... – Mick Hucknall visszatért!

A négy évvel a 'Blue Eyed Soul' után az Egyesült Királyság egyik legbecsesebb zenekara vadonatúj stúdióalbummal tér vissza május 26-án, 'Time' címmel. A lemez első fecskéje a „Better With You".
 
Fotó: Rita Ora/FB

SZIN 2023: Rita Ora Szegedre jön

A korábban bejelentett Timmy Trumpet és Lukas Graham mellett Rita Ora és Alok is fellép az 55. születésnapját ünneplő Szegedi Ifjúsági Napokon augusztus 23. és 26. között – jelentették be a szervezők.
 
Fotó: Ed Sheeran/FB

Úgy éreztem, megfulladok – Ed Sheeran új lemezével nem tetszeni akar

Ed Sheeran utolsó matematikai albumával jelentkezik május 5-én. A közelgő '-' LP a személyes gyász és remény hátterében íródott.
 
Chico and the Gypsies

Fenyő Miklós, Geszti Péter, Zséda, Jurassic park és opera-musical: májusban indul az évad a Margitszigeten

Májusban indul a Margitszigeti Szabadtéri Színpad új évada, melynek keretében világsztárokkal, hazai művészekkel, opera-, balett-, operett- és musical bemutatókkal, valamint koncertekkel várják az érdeklődőket.
 
Fotó: The Damned/FB

50 éves története során első magyarországi koncertjét adja a londoni The Damned

A The Damned a hetvenes évek második felében a Sex Pistols és a Clash mellett a brit punkszíntér legismertebb képviselőjének számított. Az ikonikus banda március 18-án az A38 hajón lép fel.
 
A Nélküledet játssza majd az ország 3. zenélő útja

A Nélküledet játssza majd az ország 3. zenélő útja

Azt nem tudjuk, hogy egy viccoldalra felkerülni jót vagy rosszat jelent, de annak idején világszerte nagyon sokan megismerték a Republic nevét, amikor a zenélő 67-os út híre eljutott egy külföldi portálig.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek