Fotó: Hortobányi Orsolya

Solti János Artisjus-díjat kapott!

Tizenegy előadóművész és tizenegy pedagógus részesült idén az Artisjus elismerésében, a kitüntetések átadására 2022. december 14-én került sor.
 
Már nem csak a diákok, a tanárok is kedvezménnyel mehetnek a SZIN-re

Már nem csak a diákok, a tanárok is kedvezménnyel mehetnek a SZIN-re

Gesztus értékű akciót is hirdetett a Tisza-parti fesztivál: év végéig a tavalyi áron dobják piacra a diákbérleteket és ezzel a kedvezménnyel ezúttal a tanárok is élhetnek. SZIN jövőre augusztus 23-26 között jelentkezik, a megszokott helyszínen, az Újszegedi Partfürdőn.
 
 
Fotó: bookstr.com

Bob Dylan bocsánatot kért

Mégpedig azért, amiért "kézírásos autogramot" tartalmazó könyvében gép készítette az aláírását - írta a The Guardian online kiadása.
 
Idén nyáron is DÉJÀ VU-nk lesz

Idén nyáron is DÉJÀ VU-nk lesz

Ha valaki nem előz be, a 2023-as fesztiválszezon június elején kezdődik, méghozzá az ország legnagyobb retró bulifolyamával, a szegedi DÉJÀ VU fesztivállal, június 1-3-között, az újszegedi partfürdőn.(FRISSÍTVE)
 
Pantera

Újra turnézik a legendás metálbanda – Budapestet is útba ejtik

A Panterát minden idők egyik legnagyobb metal bandájaként tartják számon. A megalkuvást nem tűrő kvartett az 1990-es években számos arany- és platinalemezzel, telt házas turnékkal, fergeteges élő fellépésekkel és négy Grammy®-jelölésével hamar hatalmas sikert aratott az egész...
 
Fotó: Leah Kelley/Pexels

A Bagossy Brothers Companyval és másokkal készül a meseszerű arénás produkció

Szeptember 30-án, a Magyar Népmese Napján jelentették be, hogy 2023. november 5-én Heted7 Dalok címmel nagyszabású színpadi előadást mutatnak be a Papp László Sportarénában.
 
 
Új dallal és videóklippel ünnepli 10. szülinapját Ed Philips and the Memphis Patrol

Új dallal és videóklippel ünnepli 10. szülinapját az Ed Philips and the Memphis Patrol

A szeptember elején megrendezett Érdi Pikniken forgatta vadiúj klipjét a hazai rrockabilly és rock and roll kiemelkedő csapata.
 
Különleges budapesti premierre készül Barabás Lőrinc és a Szegedi Szimfonikus Zenekar

Különleges budapesti premierre készül Barabás Lőrinc és a Szegedi Szimfonikus Zenekar

Vasárnap a Várkert Bazárban mutatják be a "Játék - Egy nem létező film zenéje" című produkciót. A darab ősbemutatóját tavasszal tartották Szegeden.
 
Szobrok a Magyar Állami Operaház Andrássy úti épületének tetején; MTI/Kovács Tamás

Felébredt Csipkerózsika-álmából az Operaház padlása

Tegnap adták át a Medgyaszay-termet, amely multifunkciós rendezvénytérként szolgál majd a Magyar Állami Operaház Andrássy úti épületének tetőterében.
 
Fotó: Bobal Phorography

Stand Your Ground – a Tulpa új klipje és a bazi nagy ledfal

A Tulpa zenekar idén tavasszal megjelent How to Create… című nagylemezén szereplő első dalhoz készült videóklip, amelynek különlegességét a OneSCRN stúdió 28x6 méteres ledfala adja, ami előtt a zenekar játszik.
 
Fotó: Palaye Royale/FB

Megjelent a Palaye Royale új albuma – februárban Budapestre is elhozzák a dalokat

Megjelent a Palaye Royale vadonatúj albuma Fever Dream címmel, amit az LP-vel közösen készített klippel egyidőben hoztak ki.
 
Fotó: Barba Negra (Red Stage)

A Kaleo elsöpörte rosszkedvünk készülő telét

Október 13-án végre megnyitotta kapuit az új Barba Negra, ami tekintettel arra, hogy egyelőre még két helyszínen folynak a koncertek, a „Red” nevet kapta. A nyitó bulit máris egy külföldi sztár szolgáltatta, akinek hazai megjelenéséért korábban sikeresen imádkoztunk. A Kaleo minden...
 
Ma jelenik meg a Furiosa: A Mad Max Saga filmzenei albuma

Ma jelenik meg a Furiosa: A Mad Max Saga filmzenei albuma

A Mad Max- előzményfilmjének zenéje a tervek szerint 2024. május 17-én jelenik meg digitálisan a WaterTower Records gondozásában. A soundtrack...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Énekesnők a nagyvilágból, avagy Palya Bea görög selyme

Palya Bea müpás koncertsorozatának alkalmain 2015 óta elbűvölőbbnél elbűvölőbb énekeseket láthattunk és láthatunk a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Idén a görög apától és francia anyától származó, párizsi Dafne Kritharas lesz a magyar énekes vendége.

Piacon, hipermarketben, parkban és Azahriah előtt a parkolóban is koncerteznek a jóképű srácok

Nagyon Kis Magyarország Turné néven egynapos koncertsorozatot bonyolít le rendhagyó budapesti helyszíneken a Gorg & Benzol. A fúziós jazztrió május 25-én piacon, hipermarket kertészeti osztályán, budapesti parkban és Azahriah előtt is játszik, csak kicsit másképp
Új koncertek