Még egy hétig lehet jelentkezni A Dal 2019-be

Még egy hétig lehet jelentkezni A Dal 2019-be

November 8. éjfélig lehet jelentkezni A Dal 2019-be, a Duna Televízió dalválasztó show-jának jövő évi mezőnyébe, a műsor nyolcadik évadába.
 
Az Equinox az Eurovízión

Bulgária offolja a 2019-es Eurovíziót

Nem indul Bulgária a jövő évi tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntést a Bolgár Nemzeti Televízió igazgatótanácsa hozta meg és pénzügyi okokkal magyarázta azt.
 
 
Így lehet jelentkezni a Dal 2019-re!

Így lehet jelentkezni a Dal 2019-re!

Kiírták A Dal 2019 pályázatát.
 
Fotó: ESC Hungary

Egy 16 éves orosz zongorista vitte el a pálmát Bencze Máté elől

Ivan Besszonov orosz zongorista nyerte a Fiatal Zenészek Eurovíziós Versenyét csütörtök este az edingburghi Usher Hallban.
 
A fotó forrása: YouTube

Bencze Máté döntős!!!

A Magyarországot képviselő Bencze Máté szaxofonos bejutott a döntőbe a Fiatal Zenészek Eurovíziós Versenyében Edinburghben.
 
Mindenki lenyugodhat: mégis lesz Eurovízió jövőre

Mindenki lenyugodhat: mégis lesz Eurovízió jövőre

Netta Barzilai májusi eurovíziós győzelmével Izrael megszerezte a 2019-es dalverseny rendezésének jogát, de azóta többször megkérdőjeleződött az ország házigazda szerepe, előbb Jeruzsálem helyszínként való meghatározása, majd pénzügyi viták miatt.
 
 
Fotó: Kaszner Nikolett

BMX-es szaxofonossal indul Magyarország a Fiatal Zenészek Versenyén

Mindössze 18 éves, de már kétszer is láthattuk itthon a Virtuózok sorozat versenyzőjeként a valószínűleg a világ legmagasabb szaxofonosa címet is elnyerő Bencze Mátét, aki idén Magyarországot képviseli az Eurovízió égisze alatt meghirdetett Fiatal Zenészek Versenyén.
 
Netta öltözete nem aratott osztatlan sikert a rajongóinál

Netta öltözete nem aratott osztatlan sikert a rajongóinál

Az idei Eurovízió győztese, az izraeli Netta Tel Avivban énekelte el Toy című győztes dalát egy melegfelvonuláson, ám a produkció, és legfőképpen az öltözéke miatt sok negatív kommentet kapott.
 
A fotó a próbán készült

Egy komplett német fesztivál gyűjt szavazatokat az AWS-nek. Hajrá, fiúk!

Ma este 20.30-tól közvetíti a Duna tévé az Eurovíziós dalfesztivál második elődöntőjét, amelyben a 13. helyen lép majd fel a mi zenekarunk. Mi percről-percre tudósítunk az eseményről.
 
Kapnak fényt rendesen! Kiszivárgott egy kalózvideó az AWS lisszaboni színpadképéről

Kapnak fényt rendesen! Kiszivárgott egy kalózvideó az AWS lisszaboni színpadképéről

Már javában zajlanak az előkészületek Lisszabonban, az Eurovíziós Dalfesztivál idei helyszínén, ahol egy kalózvideónak köszönhetően már most megnézhetjük milyen is az AWS produkciója. AWS nélkül...
 
Fotó: MTI

Az AWS felkészült az eurovíziós megmérettetésre!

Mini koncerttel egybekötött rövid sajtótájékoztató keretében indítottuk útjára metál-bombánkat a lisszaboni Eurovíziós versengés sűrűjébe, ahol egyre több rajongót szerez magának (és országunknak is) az AWS.
 
Gyászol az Eurovíziós Dalfesztivál közössége

Gyászol az Eurovíziós Dalfesztivál közössége

Életének 94. évében elhunyt az Eurovíziós Dalfesztivál történetének első nyertese, a svájci énekeső, Lys Assia.
 
Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Vajon befelé nyílik az Akváium Lokál ajtaja?

Az Akvárium Lokálban mutatja be új lemezét a Minimyst. A közönség a most megjelent új dal kivételével már hallhatta a Befelé nyílik dalait, melyek mindegyikét eljátsszák május negyedikén. A koncerten a Summer Freeze lesz a vendégük.

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja – koncertekkel

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III. kerületi majális, az Óbuda Napja. Gyerekkoncertek, világzene, könnyűzenei produkciók szerepelnek az étlapon a képzeletbeli jó túrós csusza mellett, amiért annak idején érdemes volt Óbudára...
Új koncertek