Pápai Joci búcsúzott az Eurovíziós versenytől, de ez nem az ő szégyene...

Pápai Joci búcsúzott az Eurovíziótól, de ez nem az ő szégyene

Tegnap este ismét útjára indult a szokásos évi eurovíziós őrület, ahol a döntő többségben élvezhetetlen, érthetetlen és értékelhetetlen produkciók mellett Pápai Joci megpróbálta a lehetetlent. Bejutni a döntőbe. A küldetést ezúttal nem sikerült teljesíteni, de nem rajta múlt.
 
Fotó: goodeveningeurope.net

A norvégok szerint Pápai Joci az Eurovízió legjobb pasija

Egy norvég eurovíziós oldal szavazatai alapján a verseny magyar indulója lett 2019 legvonzóbb férfi fellépője – írja a Blikk.
 
 
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Pápai Joci úgy érzi, felkészült az Eurovízióra

"Az elmúlt két hónapban nagyon sokat készültünk, hogy a lehető legjobb produkciót vigyük ki az Eurovíziós Dalfesztiválra" – nyilatkozta Pápai Joci, aki pénteken utazik az idei fesztivál helyszínére, Tel-Avivba.
 
Fotó: Madonna Online

Most már biztos: Madonna lesz az Eurovízió sztárfellépője

Ami eddig csak találgatás volt, most már tény: Madonna lesz a sztárvendége az idei tel-avivi Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének. Az amerikai sztár két dalt fog előadni a fináléhoz kapcsolódó showműsorban május 18-án.
 
Fotó: eurovision.tv

A bűvös hetes rajtszámot kapta Pápai Joci az Eurovízión

Megvan az idei eurovíziós dalverseny fellépőinek pontos sorrendje, ahol Magyarország képviseletében Pápai Joci Az én apám című dallal próbál minél jobb helyezést elérni.
 
Indulkás tel-Avivba (Pápai Joci/FB)

Látják rajtam, hogy nem vagyok táncos... – Pápai Joci már Tel-Avivban forgat

Megkezdődtek Pápai Joci bemutatkozó klipjének felvételei Tel-Avivban, a képsorokat a májusi Eurovíziós Dalfesztiválon történő fellépései előtt láthatják majd a televíziónézők.
 
 
Fotó: Maruv/FB

Ukrajna offolja az Eurovíziót

Ukrajna nem vesz részt a Tel-Avivban megrendezendő Eurovíziós Dalfesztiválon, mert az országos válogató második és harmadik helyezettje sem akar fellépni Ukrajna színeiben az első helyezett énekesnő, Maruv helyett, aki oroszországi fellépései miatt nem képviselheti hazáját.
 
Fotó: dehir.hu

Ismét Pápai Joci megy az Eurovízióra

Tegnap este eldőlt, ki képviselheti Magyarországot a 64. Eurovíziós dalfesztiválon Tel-Avivban. A közönség akaratának megfelelően immáron második alkalommal küldjük csatába Pápai Jocit, aki ezúttal Az én apám című dallal száll be a nemzetközi versenybe.
 
Plágium ügy: Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával kapcsolatban

Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával kapcsolatban

Újabb fordulatot vett A Dal című műsorból hétfőn plágium vád miatt kizárt Petruska András ügye. A kettes számú szakértői vélemény szerint a korábbi vizsgálat felszínes volt, és szó sincs lopásról.
 
Fotó: YouTube

Plágium ügy: Petruskát kizárták, Oláh Gergő jön A Dal szombati döntőjébe

Úgy tűnik, nem volt alaptalan a vádaskodás A Dal egyik versenyművével kapcsolatban. A szakértők vizsgálódtak, és döntésre jutottak: Petruska Andrásnak távoznia kell, helyét Oláh Gergő veszi át.
 
Pápai Joci győzelmével, és plágium-ganyúval zárult A Dal második elődöntője

Pápai Joci győzelmével és plágiumgyanúval zárult A Dal második elődöntője

Szombat este A Dal című műsorban utoljára pontozott a tisztelt zsűri – megint adtak okot némi mérgelődésre nézői körökben. A legnagyobb port mégsem ez kavarta, hanem Freddie külön bejelentése a műsor végén, ami előre vetít egy újabb botrányos, plágiumvádakkal teli hetet a...
 
Fotó: Zséda/FB

Zséda a német DAL-ban fog zsűrizni

Zséda jövő héten Berlinbe utazik a német Dal forgatására, ugyanis zsűri lesz az élő show-ban – értesült a 24.hu.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek