Gödör20 – egész klubszezonon átívelő ünneplés

Gödör20 – egész klubszezonon átívelő ünneplés

Az első élőzenei rendezvény 2002. október 22-én volt az Erzsébet téri Gödörben – ezt a komoly jubileumot a hely szellemiségéhez és kitartó törzsközönségéhez hűen ünnepli meg az underground elpusztíthatatlan klubja. A programsorozat az egész 2022/23 szezonban zajlik, itt az első...
 
A Fekete Lyuk egy estére visszatér a Gödörbe: Nulladik Változat, Perfect Name

A Fekete Lyuk egy estére visszatér a Gödörbe

Újra együtt ad koncertet a kilencvenes évek hazai alternatív rock színterének két ismert zenekara, a Nulladik Változat és a Perfect Name a fővárosi Gödör Klubban, szeptember 23-án.
 
 
A blues-ról countryra váltott Redbreast Wilson – itt az új album, lemezbemutatóval!

A bluesról countryra váltott Redbreast Wilson – itt az új album, lemezbemutatóval!

Redbreast Wilson legutóbbi bluesalbuma után most Nashville-t hozza el Magyarországra. A lemezbemutató 2022. május 5-én lesz a Gödörben.
 
Cabaret Medrano 20. – születésnapi koncert kiállítással a Gödörben

Cabaret Medrano 20. – születésnapi koncert kiállítással a Gödörben

Huszadik születésnapját ünnepli a Cabaret Medrano szombaton a fővárosi Gödörben. Az esten fellépnek vendégzenészek, a kísérőrendezvény pedig egy kiállítás, amely a zenekar tagjainak különböző műveit mutatja be.
 
Fotó: Pósalaki Anett

BUSH-ra még húztunk, avagy 5 jó érv az őszi fesztivál mellett

Október 21-22-én a BUSH (Budapest Showcase Hub) keretén belül 13 ország 40 előadója hét budapesti helyszínen adott koncertet. Mivel úgy éreztük a koncertek során, páran még elférnének a küzdőtéren, teszünk egy kísérletet arra, hogy bevéssük a fejekbe a fesztivál nevét, mert...
 
Fotó: Gurt [O] /FB

Az Eurovíziót is megjárt GURT (O) is jön a két hét múlva kezdődő BUSH-ra

A tavalyi – finoman szólva – rendhagyó év után október 21-22-én ténylegesen klubról klubra járva fedezhetjük fel új nemzetközi és magyar kedvenceinket: 13 ország 40 előadója közül válogathatunk Budapest hét helyszínén a BUSH (Budapest Showcase Hub) keretén belül.
 
 
 Ónodi Eszter & The Open Pub: lemezbemutató szombaton a Gödörben

Ónodi Eszter & The Open Pub: lemezbemutató szombaton a Gödörben

Új oldaláról ismerhetjük meg Ónodi Esztert: a Katona József Színház színésznője ezúttal énekesnőként tűnik fel egy frissen alakult zenekar, az Ónodi Eszter & The Open Pub frontembereként. A formáció első nagylemeze a napokban jelent meg 'Amikor összegyűrtük az eget' címmel,...
 
Végre egy nemzetközi fesztivál a belvárosban! - A BUSH ismét megtölti élettel Budapest klubjait

Végre egy nemzetközi fesztivál a belvárosban! - A BUSH ismét megtölti élettel Budapest klubjait

A BUSH a tavalyi rendhagyó év után október 21-22-én újra megtölti Budapest klubjait a legizgalmasabb kelet-európai előadókkal. Nappal zeneipari fejtágítás a Fészek Klubba visszatérő szakmai konferencián, ahol a nemzetközi és a hazai zeneipar legjobb szakembereitől lehet tanulni, este...
 
 Tarajos Hullámok a Balaton-felvidéken  – Ilyen volt a Gödör Camp

Tarajos Hullámok a Balaton-felvidéken – Ilyen volt a Gödör Camp

Mivel ma nyit a Gödör klub, immár a harmadik, vagy ha az egykori Nyolctízet is ide vesszük, akkor a negyedik, kiváló alkalom ez arra, hogy írjak a velük kapcsolatos nyári élményeimről. Valamint arra, hogy remekül leplezzem azt, hogy kissé lustán írom a cikkeket.
 
Gödör Allstars – nyit a régi-új Király utcai underground klub

Gödör Allstars – nyit a régi-új Király utcai underground klub

Mint ahogy arról beszámoltunk, az egykori Sirály helyén nyílik újra a Gödör.
 
Fotó: Diszeli Kúria/FB

Fesztivált rendez Tapolcán a hamarosan újranyitó Gödör

Az augusztus 14-től 19-ig tartó Gödör Camp-en az Európa Kiadó, a Pál Utcai Fiúk, a Balaton, a Kontroll Csoport mellett Bródy János is koncertet ad majd.
 
Budaörsi Napok 2018 (Fotó: Cabaret Medrano)

Casablanca a Kobuciban: Cabaret Medrano szülinapi koncert Óbudán

20 év gyorsan elröpült... Az ünnepi pillanatot most négy koncerttel ragadja meg az igazán egyedülálló műfajban zenélő Cabaret Medrano zenekar, ennek nyitóeseménye lesz 20-án kedden, a Kobuci kertben. Az évforduló kapcsán Kamondy Imre ½ frontembert* kérdeztük.
 
A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek