Chico and the Gypsies

Fenyő Miklós, Geszti Péter, Zséda, Jurassic park és opera-musical: májusban indul az évad a Margitszigeten

Májusban indul a Margitszigeti Szabadtéri Színpad új évada, melynek keretében világsztárokkal, hazai művészekkel, opera-, balett-, operett- és musical bemutatókkal, valamint koncertekkel várják az érdeklődőket.
 
A mesterséges intelligencia is beszállt az új Carbonfools-klipbe

A mesterséges intelligencia is beszállt az új Carbonfools-klipbe

Még egy darabig jelöljük csak külön, aztán majd rövidesen már említésre sem méltó gyakorlattá válik az AI...
 
 
Fotó: HolyChicks/FB

Távozik az egyik alapító a HolyChicks lánybandából

A zenekar egy videóklip kíséretében jelentette be Lahucsky Krisztina távozását – a szakítós dal éppen Valentin-napon jelent meg.
 
Fotók: Mohai Balázs/MTI

S akkor a Zene Házában életre kelt a poptörténeti tabló

A magyar könnyűzene legendás előadói avatták fel hétfőn a Magyar Zene Háza új programhelyszínét, az intézmény Nekünk írták a dalt! című időszaki kiállításának Klubterét, ahol a későbbiekben szűk körű, intim koncertekkel, beszélgetésekkel, zenés előadásokkal várják majd...
 
A Wu-Tang Clan az EXIT-en

A Wu-Tang Clan az EXIT-en

Az újvidéki EXIT Fesztivál az idei évben a hiphop 50. évfordulóját ünnepli, a jubileum főszereplője nem más lesz, mint a Wu-Tang Clan, de a Péterváradi erődbe érkezik még Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Chase & Status, Claptone, Sofi Tukker és még sokan mások. Mindez 2023. július...
 
Fotó: Bikali Sándor

Hogy egy kicsit elviselhetőbb legyen a napod...

A The Anahit most megjelenő #VÁLSÁGPOP című lemeze gyrészről a hétköznapi, mindannyiunkat foglalkoztató témákat dolgozza fel – a motivációt egyre erősebb TikTokos közösségük adta hozzá. Az albumot február 11-én az A38 Hajón mutatják be.
 
 
Fotó: Hobo/FB

Hobó ruháját lehet szétvagdosni a Yoko Ono-kiállítás performanszán

"A háborúnak vége! Ha akarod" című kiállítást a világon mindenhol a Cut Piece/Levágott darab performansz kíséri.
 
Ékszerek zenészek használt gitárhúrjaiból? Az Iron Maiden is csatlakozott!

Ékszerek zenészek használt gitárhúrjaiból? Az Iron Maiden is csatlakozott!

A Szekszárdi Hírek vette észre, hogy a legendás zenekar új vállalkozásba fogott: a bevétel azonban nem a saját kasszájukban csörög.
 
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Mától látogatható a Magyar Zene Háza poptörténeti kiállítása

"Nekünk írták a dalt!" - A magyar populáris zene hőskora és társadalmi hatásai 1957-től a rendszerváltozásig címmel nyílt meg csütörtökön a Magyar Zene Háza (MZH) első időszaki kiállítása, amely a magyar kultúra napjától, vasárnaptól várja a nagyközönséget.
 
Sítábor efott

Hír hóeséshez: sítábort szervez az EFOTT

Winterbreak néven sítábort szervez egyetemistáknak a fesztivál csapata január végén. Az EFOTT így télen-nyáron a legsportosabb fesztivál címre gyúr.
 
Fotó: YouTube

Steve Vai elhozza Budapestre a Hydra-gitárt

A Hdyra egy nagyon különleges gitár, amelynek három nyaka van, egy igazi gitárszörnyeteg, amelyet Vai álmodott meg és természetesen a lemezen is hallható. Április 12-én az Akvárium Klubban élőben is hallhatjuk.
 
Hangok Szárnyán – zenés lélekszalon a belső békéért

Hangok Szárnyán – zenés lélekszalon a belső békéért

Schwartz Dávidot pontosan tizenöt évvel ezelőtt ismerhette meg a nagyérdemű, az Esti Showder tehetségkutatójában, ahol a We are the world című világslágerrel belopta magát a közönség és a zsűri szívébe. Szintén a műsornak köszönhetően ismerkedtek meg Louanda Bird Abreu...
 
Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek