Betolják a Dj-pultot ez ERZSi Műhelybe

Betolják a dj-pultot az ERZSi Műhelybe

Március 27. és április 22. között rendezi meg a KÉK – Kortárs Építészeti Központ és Erzsébetváros Önkormányzata a NYITVA! fesztivált.
 
 Olyan, mintha a '70-es, '80-as évek sci-fi és akció filmjei zenéi szólnának

A '70-es, '80-as évek sci-fi filmzenéi az A38-on

Időutazásra hív a Dance With The Dead június 22-én az A38 Hajón. Analóg szintetizátoraival és gitárjaival a zenekar úgy szól, mint a '60-as, '70-es, '80-as évek sci-fi és akciófilm-zenéi.
 
 
Fotó: Besenyi Gergely/Sziget

A nap híre: eltűnik a toitoi és a por a Szigetről. Azért van 50 nevünk is...

Továbbá a szervezők több fronton is hadat üzentek a tavalyi, szokatlan szárazság okozta porfelhőnek is. A látványt tekintve újraéled a színes Art Of Freedom, ami pedig a tartalmat illeti, kiegészült a Nagyszínpad headlinereinek listája és számos további izgalmas név is érkezett.
 
Fotó: Maël BALLAND/pexels.com

Kopogd le a fán

A zene és a ritmus segít, hogy mi mindenben, napestig sorolhatnánk, most a legújabb "gyógyhatására" térünk ki: az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar (PPK) kutatói új módszert dolgoztak ki a ritmusérzék felmérésére, amely előre jelzi a gyerekek olvasási és helyesírási...
 
Bánkitó 2023: a fesztivál történetében először este 11-ig megy majd a bugi a tóparton

Bánkitó 2023: a fesztivál történetében először este 11-ig megy majd a bugi a tóparton

"A fesztivál, ahova érdemes már napközben menni a táj és a közönség miatt, és ahol négyszeres intenzitással játszunk este, hogy ne fagyjunk meg a színpadon." (Elefánt)
 
A koncert, amit te irányítasz

A koncert, amit – LED-karkötőkkel – te irányítasz

Magyarországra érkezik a Red Bull Jukebox, egy Budapesten még soha nem látott interaktív koncert, amelyet a közönség irányít. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad szezonnyitó eseményén, 2023. május 19-én este a Z-generáció kedvenc együttese, a VALMAR és meghívott meglepetésvendégeik...
 
 
Fotó: Exit Festival

EXIT fesztivál: a Dance Aréna első napját teljes egészében a női előadók uralják majd

Az EXIT Fesztivál bjelentette be a Dance Arena, a NSNS és az Urban Bus színpadok programját.
 
Fotó: Rita Ora/FB

SZIN 2023: Rita Ora Szegedre jön

A korábban bejelentett Timmy Trumpet és Lukas Graham mellett Rita Ora és Alok is fellép az 55. születésnapját ünneplő Szegedi Ifjúsági Napokon augusztus 23. és 26. között – jelentették be a szervezők.
 
Fotó: Főkert

Melyik dalt játssza – és melyiket ne a margitszigeti zenélő szökőkút? Szavazz!

Budapest 150. születésnapjára megújítják a margitszigeti zenélő szökőkút programját, amelyről a budapestiek dönthetnek egy szavazás keretében.
 
Fotó: Nagy János

Little G Weevil befejezi

Meglepő bejelentést tett a többszörös nemzetközi díjnyertes blueszenész, Little G Weevil – Szűcs Gábor – a hétvégén: "A nyáron jelenik meg az utolsó Little G Weevil stúdióalbum. Ezzel összefoglalom az egészet" – írta közösségi oldalán a zenész.
 
Az Anima Sound Systemtől Veréb Tamásig: több mint húsz magyar zenész kampányol a hallásért

Az Anima Sound Systemtől Veréb Tamásig: több mint húsz magyar zenész csatlakozott a kampányhoz

A Civilút Alapítvány a hallás világnapja alkalmából elindított egy kampányt, melyben a fogyatékkal és nehezítettséggel élő előadóművészekre és a zenehallgatás élményére hívja fel a figyelmet.
 
A WMMD

Így jut ki Giorgio, Lil Frakk és a The Anahit a The Great Escape fesztiválra

Pontosabban: Giorgio (Carson Coma), Co Lee, Lil Frakk, a The Anahit, kristoaf, Mehringer, BÖBE és OIEE jutnak ki idén az egyik legrangosabb brit eseménysorozatra, a The Great Escape fesztiválra. De hogyan is?
 
Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek