A Bence kalandjai-dalok egyszemélyesek, de nem magányosak – évzáró koncert a K11-ben

A Bence kalandjai a K11 Művészeti és Kulturális Központban adja évzáró koncertjét november 22-én. A koncerten Bencével tart Noémo, Günsberger Ákos és Szabó Árpád is, új hangzást kölcsönözve a daloknak.

Fotó: Kleb Zsófia
Fotó: Helena Lopes (Pexels)

Szabad a Színpad! Még két hétig lehet jelentkezni a tehetségkutatóra

Az ERöMŰVHÁZ Nonprofit Kft. a VII. kerületi K11 Művészeti és Kulturális Központ szervezésében pályázatot ír ki Budapesten működő, feltörekvő, fiatal zenekarok és egyéni előadók részére. Jelentkezési határidő: 2022. október 30. (vasárnap).
 
Lovasival zár a MAI DAL, igyekezz!

Lovasival zár a MAI DAL, igyekezz!

Május 17-én zár a Mai Dal szervezésében létrejött mesterkurzus-sorozat, amely azt vállalta, hogy hat alkalommal hat különböző releváns dalszerző ad betekintést a saját alkotói metódusába. Az utolsó etén a tíz szerencsés Lovasi Andrástól tanulhat.
 
 
Fotó: Vad Fruttik

Likó Marcell megtanít dalszöveget írni

A K11 Művelődési és Kulturális Központban március elejétől rendeznek dalszövegíró kurzust, legutóbb Beck Zoli (30Y) volt a vendégelőadó, aki a 'A dalszöveg, mint határhelyzet' cím alatt hívott közös gondolkodásra. A Közös gondolkodás megmarad, a vendég változik: április 5-én...
 
Lovasi Andrást legutóbb a Partizán kérdezgette, link a cikkben. Fotó: Partizán/FB

Zenészek egymás közt: Livius Lovasit faggatja

Április 7-én folytatódik a K11 Művészeti és Kulturális Központban Varga Livius (Varga Livius és a NeVa, A Kutya Vacsorája, Quimby) Zeneszín sorozata, melynek vendége ezúttal Lovasi András, a Kispál és a Borz és a Kiscsillag zenekarok frontembere, szóló előadó és többek között a...
 
Beck Zolitól tanulhatod a dalszöveg-írást

Milyen egy mai dal? 10 ember Beck Zolitól tanulhat a dalszöveg-írásról

A tavalyi nagy sikerű Mai Dal rendezvény felvezetéseként dalszövegíró pályázatot hirdettek, melyre több, mint 330 pályázat érkezett be. Az érdeklődésből kiindulva a szervezők azt feltételezték, hogy komoly igény lehet egy dalszövegíró kurzusra, így ezt idén meg is hirdetik...
 
Aki kérdez: Varga Líviusz, aki válaszol: Szendrői Csaba

Aki kérdez: Varga Lívius, aki válaszol: Szendrői Csaba

Játék és muzsika a Király utcában: február 3-án folytatódik a K11 Művészeti és Kulturális Központ Zeneszín című sorozata, amelyben Varga Livius vendége ezúttal Szendrői Csaba, az Elefánt frontembere lesz.
 
 
Nincs műfaji megkötés vagy nevezési díj: egyszerűen SZABAD A SZÍNPAD!

Nincs műfaji megkötés vagy nevezési díj: egyszerűen SZABAD A SZÍNPAD!

Az ERöMŰVHÁZ a K11 Művészeti és Kulturális Központtal karöltve pályázatot hirdet budapesti feltörekvő zenekarok és előadók részére. A verseny kétfordulós, a pályázó zenekarok közül 10 előadó/zenekar juthat a döntőbe.
 
Aki nem bírja idegekkel a várakozásit, dobjon be egy zenei xanaxot (szmájli)

Egy zenei xanax?

A Jaffa68 februárban jelentette meg első kislemezét, s már itt is egy új dal. A Lesz üzenete, hogy felesleges bármin görcsölni, inkább engedjük el a feszengést, és szórakozzunk. A Lesz élőben július 24-én debütál a Király utcai k11-ben.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek