Menopauza 1170x180

Ilyen is ritkán történik: a METZ első magyarországi koncertje egyben az utolsó is lesz

A 2007 óta aktív kanadai zaj-rock-punk trió először játszik Magyarországon, most pedig kiderült, hogy a csapat Turbina-beli bulija egyben búcsúkoncert is lesz, ugyanis bejelentették, hogy jelenleg "Up On Gravity Hill" című lemezüket támogató turné az utolsó lesz: feloszlanak, pontosabban, a sokszor alkalmazott formula szerint – sohase mondd, hogy vége – "szünetet tartanak".

Fotó: Live Nation
Budapesten is megrendezik Beyoncé legújabb albumának hivatalos partiját

Budapestre is bevágtat Beyoncé legújabb albumának hivatalos partija

Párizs, London, Sydney, Amszterdam, Dublin, Brüsszel, Berlin, Johannesburg, Varsó, Stockholm, Sao Paulo, Auckland, Milánó és Bangkok után a Club Cowboy május 31-én érkezik a Budapest Parkba.
 
Először jön hozzánk a a METZ – kanadai zaj-rock-punk a Turbinában

És akkor a Turbinában kitör a káosz: a METZ először ad koncertet Magyarországon

A kanadai zaj-rock-punk trió sajátos, metszően nyers zenéjéről ismert, a punk ősenergiáival dolgoznak, megfejelve azt káosszal és zajjal. A magyar közönség mindezt átélheti a Turbinában – bár egy kicsit (sokat) még várat magára az esemény.
 
 
A Carson Coma és Horváth Tomi is a Plázsra tart

A Carson Coma és Horváth Tomi is a Plázsra tart

Ez a hétvége is SzerelemCsütörtökkel indul a siófoki Plázson, majd pénteken a Carson Coma, szombaton pedig Horváth Tomi és Nótár Mary lép a Balaton nagyszínpadára.
 
Strandok Éjszakája - Gyerekprogramok, buli és éjszakai csobbanás a Lupán

Strandok Éjszakája - Gyerekprogramok, buli és éjszakai csobbanás a Lupán

Július 29-én, a Strandok Éjszakáján már délelőtt 10-kor kezdődik a programsorozat a Budapest „mediterrán tengerpartján", a Lupán. Napközben a gyermekes családok, a napfürdőző strandolók és az aktív beach- és vízisportolók élvezhetik a homokos partot és a türkizkék vizet....
 
V, mint Viktória – péntek a Plázson

V, mint Viktória – hétvége a Plázson

Lassan minden visszaáll a régi kerékvágásba a Plázson is, ahol hétvégente ismét koncertek és bulik váltják egymást. Június 25-én, pénteken Metzker Viktória, az Aréna rezidense tér vissza Siófokra.
 
Tigris hanyagolná 2020-at

Tigris hanyagolná 2020-at

A Nicsak, ki vagyok? Tigrise és a Sztárban Sztár üdvöskéje egy közös dallal indítja be az új évet: Metzker Viki és Miss Mood úgy intenek be 2020-nak, mint egy rossz kapcsolatnak.
 
 
 Metzker Viki lett AZ ÉV DJ-je

Metzker Viki lett AZ ÉV DJ-je

A DJ Szövetség idén Metzker Vikit választotta az év mainstream DJ-jének, 2019 "áttörése" pedig Béres Attila, azaz DR BRS lett a szakmai zsűri szerint.
 
Budapest és London lesz az idei MTV European Music Awards házigazdája

MTV European Music Awards 2020: Budapest lesz a show egyik házigazdája

A járványhelyzetre való tekintettel a több mint negyed évszázados rendezvénysorozat 2020-ban rendhagyó programmal szolgál. Az MTV EMA 2020 Show névre keresztelt díjátadó ezúttal virtuális műsorral jelentkezik majd Budapestről és Londonból. Az adás négy magyarországi helyszínt érint...
 
Ők a 2020-as MTV EMA magyar jelöltjei

Ők a 2020-as MTV EMA magyar jelöltjei

November 8-án rendezik meg a zenei élet legnagyobb előadóinak kontinentális díjátadó gáláját, az MTV Europe Music Awards-ot. A magyar mezőnyben többek közt olyan jelöltek csapnak össze, mint az ex-playmate-ből sikeres DJ-vé avanzsált Metzker Viki, ByeAlex vagy az Irie Maffia. A...
 
Plázs

Ingyenes Demjén Ferenc, Magna Cum Laude és Supernem koncertekkel nyit a Plázs!

Alig két hónap, és nyit Siófok legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelye, a Plázs, ahol idén fellép többek közt Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz és Majka is.
 
HELLO! Lionel Richie-t jövő nyáron Magyarországon köszönthetjük

HELLO! Lionel Richie-t jövő nyáron Magyarországon...

A bársonyos énekhangjáról és örökzöld dalairól ismert 75 éves zenész európai turnéra indul a "Say Hello To The Hits" show-jával, amely július...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

NIMBY: Zamárdiban biztos nem lesz már Balaton Sound

Júliusban írtuk meg, hogy lejárt a Balaton Sound szerződése Zamárdiban. Akkor, bár elég sokan sejtették, még nem volt lejátszott a meccs, hiszen egy lejárt szerződést akár meg is hosszabbíthatnak, erre utaltak a szervezők akkori reakciói is. Nem így történt.

Török Ádámnak állít emléket a hétfőn megjelenő különleges koncertlemez

A "Mini: 25 év rock – a Nagykoncert" című CD-n hallható dalokat 31 évvel ezelőtt a zenekar technikusai vették fel, így maradt meg az utókor számára.
Új koncertek