Metzker Viki lett AZ ÉV DJ-je

2020/12/14  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A DJ Szövetség idén Metzker Vikit választotta az év mainstream DJ-jének, 2019 "áttörése" pedig Béres Attila, azaz DR BRS lett a szakmai zsűri szerint.

 Metzker Viki lett AZ ÉV DJ-je

A döntés nem meglepő, hiszen DR BRS „Hol van az a lány" című megahitjének berobbanása óta futószalagon szállítja a jobbnál-jobb slágereket, nemrég megjelent, Berkes Olivérrel közösen újragondolt „Évszakok" című dal már megközelíti az 5 milliós lejátszást is, s noha az eredeti szerzőneik nem annyira tetszik a feldolgozás, a YouTubon és a Spotify toplistáin is előkelő helyen szerepel, míg Kollányi Zsuzsival és Lotfi Begivel árdolgozott „Régi nyár" című szerzeményük a rádiós repertoár elengedhetetlen része, a Varga Viktorral és Bigával közös „Koccintós" bulihimnuszt pedig már 14 milliószor pörgették a YouTubeon.

 

Metzker Viki idei éve nemzetközi és hazai elismerésektől és sikerektől hemzseg, 2020 mainstream DJ-je pedig remekül helyt áll ebben a férfiak uralta szakmában, ráadásul nem is először, hiszen 2015-ben és 2016-ban is ő vehette át a legjobbnak járó díjat. Hazánk legszebb lemezlovasa legutóbb az MTV EMA hazai befutói között szerepelt, mint egyetlen női jelölt, nemrég ő keverhette újra a Warner Music felkérésére Anne-Marie és Doja Cat kollabját, nem sokkal előtte pedig a Corona slágerének újragondolásával nyerte el a nemzetközi közönség elismerését, hiszen „Rhythm Of The Night" című szerzeménye a világ legnépszerűbb zenei áruházának TOP 100-as eladási listáján a második helyig jutott és olyan sztárok támogatását is megkapta többek között, mint David Guetta vagy Don Diablo.

 

Viki nem csak a klubtörténelembe írta be magát, hiszen Curtissel közös „Szívemen Szárny" című szerzeményük a rádiók játszási listáiról sem hiányozhat. A track pörgött a YouTubeon is, több, mint 3 millióan látták már, de a lemezlovas már többször is megmutatta, hogy rapperként és énekesnőként is megállja a helyét a hazai zenei szcénában – Dukai Reginával és Miss Mooddal közösen meneteltek nagyot:

 

Most akkor a DJ zenész vagy nem zenész?

az év DJ-je, Metzker Viki, DR BRS, dj, díjkiosztó

 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek