Taylor Swift négyszer, BTS papírfoma, Muse legjobb rock – itt az MTV EMA győzteseinek listája

Jó, mindent azért nem vitt, de négy díjat bezsebelhetett tegnap este a düsseldorfi PSD Bank Dome-ban Taylor Swift. A ceremóniát Rita Ora és Taika Waititi vezényelte le (képünkön).

Fotó: MTV EMA
Lezárások, járatváltozások az MTV EMA miatt

Lezárások, járatváltozások az MTV EMA miatt

Szombaton a Hősök terén, illetve vasárnap a Papp László Sportarénában tartják az MTVA EMA rendezvény záróeseményeit – a rendezvények nem hagyják érintetlenül a főváros közlekedését
 
Fotó: Azahriah/FB

Magyar előadó is helyet kapott a OneRepublic mellett a Hősök terén

A magyar énekes-dalszerző, Azahriah és az elektronikus zene nagyágyúja, Joel Corry is élőben lép fel az MTV World Stage Magyarország színpadán az MTV Music Week zenei programsorozat utolsó koncertjén, november 13-án, szombaton a Hősök terén.
 
 
MTV EMA: Ed Sheeran mégis eljön Budapestre!

MTV EMA: Ed Sheeran mégis eljön Budapestre!

Meggyőződésünk volt, hogy a koronavírusos sztár nem heveri ki a betegségét a közelgő budapesti eseményre: tévedtünk.: Ed Sheeran, az Imagine Dragons, a YUNGBLUD, a Griff és a girl in red is csatlakozik a 2021-es MTV EMA fellépőihez.
 
Fél év leforgása alatt két OneRepublic-koncert is lesz Budapesten

Bő fél év leforgása alatt két OneRepublic-koncert is lesz Budapesten

Arról már hírt adtunk, hogy a zenekar hét év után, 2022. május 13-án visszatér Budapestre. Ritkán történik meg az, hogy aki alig bírja kivárni, kap egy lehetőséget: a OneRepublic lesz ugyanis az MTV World Stage Magyarország kiemelt fellépője, így november 13-án koncertet adnak a...
 
Maluma is jön az MTV EMA-ra, Budapestre

Maluma is jön az MTV EMA-ra, Budapestre

Tegnap a Facebook oldalunkon már közöltük a Måneskin bejelentését, mellettük Maluma és Kim Petras is színpadra lép a 2021-es MTV EMA-n, Budapesten. A Magyarországról sugárzott globális zeneünnepet november 14-én követhetik világszerte a rajongók.
 
Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára Budapestre

Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára Budapestre

A zenész covidos lett, karanténba vonult – mindezt a közösségi médiájában jelentette be.
 
 
Vajon melyik világsztár jön Budapestre az immáron élő MTV EMA gálára?

Ők az MTV EMA gála magyar jelöltjei

A tavalyi virtuális közvetítés után idén ismét élő show-ként lesz látható világszerte az MTV EMA díjátadója. Ráadásul Budapestről! A november 14-én a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő globális eseményen várhatóan világsztárok lépnek majd fel.
 
Fotó: SOUR/Olivia Rodrigo-FB

Justin Bieber, a BTS és Billie Eilish mellett egy 18 éves lány az MTV gála sztárja

Justin Bieber lett az év előadója, BTS az év együttese, de szerencsére van új név is a sorban: Olivia Rodrigo több díjat is átvehetett az MTV videós zenei gáláján vasárnap este New Yorkban.
 
Félre az előítéletekkel – ebből a BTS-feldolgozásból lett botrány Németországban

Félre az előítéletekkel – ebből a BTS-feldolgozásból kerekedett botrány

A világszerte igen népszerű K-POP zenekar, a dél-koreai BTS az MTV rendhagyó Unplugged műsorában egy Coldplay-coverrel rukkolt elő.
 
MTV European Music Awards: állítólag direkt nem közlik a négy magyar helyszín nevét

MTV EMA: állítólag direkt nem közlik a négy magyar helyszín nevét

Ahogy arról már beszámoltunk, idén – London mellett – Budapest is a házigazdája lesz a díjkiosztónak. Az erről szóló hírünkben azt is leírtuk, hogy a közvetítésbe négy magyar helyszín fog bekapcsolódni, meg még azt is leírtuk, hogy nem árulták el, mely helyekről van szó.
 
Budapest és London lesz az idei MTV European Music Awards házigazdája

MTV European Music Awards 2020: Budapest lesz a show egyik házigazdája

A járványhelyzetre való tekintettel a több mint negyed évszázados rendezvénysorozat 2020-ban rendhagyó programmal szolgál. Az MTV EMA 2020 Show névre keresztelt díjátadó ezúttal virtuális műsorral jelentkezik majd Budapestről és Londonból. Az adás négy magyarországi helyszínt érint...
 
Ők a 2020-as MTV EMA magyar jelöltjei

Ők a 2020-as MTV EMA magyar jelöltjei

November 8-án rendezik meg a zenei élet legnagyobb előadóinak kontinentális díjátadó gáláját, az MTV Europe Music Awards-ot. A magyar mezőnyben többek közt olyan jelöltek csapnak össze, mint az ex-playmate-ből sikeres DJ-vé avanzsált Metzker Viki, ByeAlex vagy az Irie Maffia. A...
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek