Magyar előadó is helyet kapott a OneRepublic mellett a Hősök terén

2021/11/10  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A magyar énekes-dalszerző, Azahriah és az elektronikus zene nagyágyúja, Joel Corry is élőben lép fel az MTV World Stage Magyarország színpadán az MTV Music Week zenei programsorozat utolsó koncertjén, november 13-án, szombaton a Hősök terén.

Fotó: Azahriah/FB

Az MTV World Stage egy globális zenei sorozat, amely a világ legmenőbb előadóit mutatja be. A világhírű zenei fesztiválokon és egyedülálló koncerthelyszíneken élőben rögzített eseménysorozat a zenei világ legmeghatározóbb előadóit ismerteti meg a zenerajongókkal az otthonukban.

A 2021-es MTV EMA-t, a Europe Music Awards show-t november 14-én, vasárnap, közép-európai idő szerint 21:00-tól élőben közvetítik világszerte Magyarországról, a Papp László Sportarénából. A nem mindennapi gálát a Hősök teréről sugárzott MTV World Stage koncert vezeti fel az EMA előestéjén, melynek kiemelt fellépője a OneRepublic lesz.

A 19 éves Pálffy Attila, azaz Azahriah – aka Paul Street Magyarország egyik legizgalmasabb feltörekvő pop előadója, aki pillanatok alatt robbant be slágereivel. Dalai, a Rét, a Mind1 és az El Barto hihetetlen sebességgel száguldottak a slágerlisták élére. A Camouflage című debütáló albuma sikerének is köszönheti, hogy a 2021-es MTV EMA “Legjobb Magyar Előadó” jelöltjei között szerepel és több mint tízezres hazai közönség előtt léphet fel a Hősök terén.


Az MTV “Being Joel Corry” című digitális sorozatának sztárja, a David Guettával és Raye-vel való együttműködéséről is híres DJ és producer, Joel Corry ontja a slágereket. Ilyen a 'Lonely' című platina, a MNEK-kel közös 'Head and Heart' című dal vagy a táncmester Jax Jones-szal közös 'Out Out' is, amelyben Charli XCX és az MTV EMA házigazdája, Saweetie is közreműködik.

"Joel az MTV World Stage színpadán a Mabellel közös új dala, a várva várt „I Wish” megjelenésének csúcsán fog fellépni" – írja a közlemény, akármit is jelentsen ez.

 

Bő fél év leforgása alatt két OneRepublic-koncert is lesz Budapesten

 

MTV EMA: Ed Sheeran mégis eljön Budapestre!

 

Maluma is jön az MTV EMA-ra, Budapestre

 

MTV World Stage, Hősök tere, OneRepublic, Azahriah, Joel Corry

 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek