Amig a Gallagher testvérek kibékülnek: összeállt a magyar Oasis-szupergroup

Az utóbbi években számtalan olyan cikk készült arról, hogy kibékül Liam és Noel Gallagher, és összeáll a legendás manchesteri formáció. Habár ez még várat magára, addig is megalakult a magyar Wunderbaum zenekar, akik egyetlen koncertre álltak össze, hogy eljátsszák a Gallagher-testvérek legnagyobb slágereit november 15-én az Instantban.

Amig a Gallagher testvérek kibékülnek: összeállt a magyar Oasis-szupergroup
Amikor Liam Gallagher összeáll Dave Grohl-lal

Amikor Liam Gallagher összeáll Dave Grohl-lal

Liam és Grohl sok évvel ezelőtt találkoztak először, amikor a Foo Fighters turnéján együtt zenéltek az Oasis-szal. Azóta is fenntartják a kapcsolatot, így az elmúlt években felerősödtek a találgatások a lehetséges együttműködésről.
 
Másfél milláért megvehetted volna Liam Gallagher... csörgődobját

Másfél milláért megvehetted volna Liam Gallagher... csörgődobját

A becsült ár hétszereséért, 3600 fontért (1,5 millió forint) kelt el Liam Gallagher csörgődobja, melyet a Wonderwall című slágerben is használt.
 
 
Azok a csodálatos Gallagher fiúk

Azok a csodálatos Gallagher fiúk

Az Oasis megalakulása óta szinte folyamatosan áll a bál Liam és tesója, Noel között. Állítólag egyetlen pont van az életükben, amikor képesek normális kooperációra, az a karácsony: ilyenkor édesanyjuk kedvérért elássák a csatabárdot. Azonban idén megtörténhet, hogy megnyúlik a...
 
Ezek voltak 2018 legnagyobb példányszámban eladott hanglemezei

Ezek voltak 2018 legnagyobb példányszámban eladott bakelitjei

Bár manapság legtöbben már csak online felületeken hallgatnak zenét, úgy tűnik egyre inkább reneszánszát éli a kézzel fogható hanglemezek felvásárlási mániája is. A 2018 végéig összesített vinyl eladási listákon a nagy öregek mellett korunk kedvencei is jelentős részt...
 
Fotó: Liam Gallagher/FB

Megjelent Liam Gallagher első szólólemeze

Az egykori Oasis legendás frontemberének "As You Were" címmel megjelent első szólólemeze.
 
Hogy került Johnny Depp az Oasisbe?

Hogy került Johnny Depp az Oasisbe?

Tudjátok, mi az a cameo? Nem, nem a zenekarról van szó, akik a Word Up!-pal lettek méltán híresek, és nem is a görög szigetről. A "cameo" egy apró, de emlékezetes rész egy filmben, sorozatban vagy zeneszámban, amit egy (másik) híres színész/zenész ad elő.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek