Fotó:  Boban Marković Orkestar/FB

Új programhelyszín plusz fellépőcsere a FEZENen

Újabb programhelyszínnel bővül a FEZEN fesztivál, én így már végleg leszámolhatunk azzal a tévhittel, hogy Fehérvárra csak a kemény rockerek járnak bulizni.
 
Pitbull vs. Accept

Morognak a rockerek DJ BoBo és Pitbull miatt – a FEZEN főszervezője nyílt üzenetben válaszolt

Pár nappal ezelőtt véglegessé vált az idei FEZEN fesztivál külföldi fellépőinek névsora, és bár az Anthrax helyét egy hasonlóan kemény csapat, az Accept vette át, a nem sokkal előtte bejelentett Pitbull és az utána érkező DJ Bobo kicsapta a biztosítékot.
 
 
Fotó: nme.com

No, ki hiányolta az idei fesztiválkínálatból a Prodigyt?

Egy fellépő mínusz és egy fellépő plusz a FEZEN fesztivál heti mérlege, ugyanis a mai napon a Prodigy "önbejelentő" módba kapcsolva tudatta a rajongóival, hogy idén ezt a magyar fesztivált veszi célba.
 
Fotó: Prodigy-koncert a Campus fesztiválon/ The Prodigy Twitter

A Firestarter – kis különbséggel – csak a második legjobban kedvelt Prodigy-szám

A The Prodigy idén júliusban a 10. Campus Fesztivál headlinereként lépett színpadra. Még a fesztivál előtt megkérdezték a népet, szerintük/szerintünk melyik a zenekar legnépszerűbb száma. Megvan az eredmény.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek