A The Prodigy vadonatúj remixalbummal folytatja, hozzánk egyelőre nem jönnek

A banda jelenleg egy nagyszabású turnéval járja Európát, mely egészen a téli hónapokig tart, de hazai dátumról sajnos egyelőre nincs hír.

Fotó: Prodigy/FB
Robin Schulcz a legnagyobb slágereivel érkezik a Sea Star Fesztiválra

Robin Schulcz a legnagyobb slágereivel érkezik a Sea Star Fesztiválra

Újabb neveket jelentett be a horvátországi nyárindító fesztivál, a Sea Star. Május 19-20. között Umag gyönyörű lagúnájában lép majd fel tökéletes hangulatteremtő zenékkel, a német világsztár DJ és producer Robin Schulz, aki az ötödik headlinere a jubiláló fesztiválnak.
 
Vajon melyik magyar fesztivál stopolja le a The Prodigyt?

Vajon melyik magyar fesztivál stoppolja le a The Prodigyt?

A zenekar közleményben tudatta a rajongóival: 2023-ban visszatérnek a fesztiválszínpadokra. Pár európai helyszín már megvan, kíváncsiak vagyunk, hogy az itthon rendszeresen koncertet adó zenekar visszatér-e Magyarországra a nyáron.
 
 
Fotó: Phil Nichols

A The Prodigy visszatér

Június 30-án volt negyedszázada, hogy megjelent a The Prodigy "The Fat of the Land" című korongja. A 25. évforduló ünneplésének folytatásaként a The Prodigy visszatér a színpadra, és Angliában 10 koncertet is adnak – már mindegyik telt házas.
 
Fotó: The Prodigy/FB

A The Prodigy tagjai elérkezettnek látják az időt megszólalni

A The Prodigy tagjai a közösségi oldalukon jelentették be, hogy elérkezett az ideje annak, hogy elmeséljék a történetüket: dokumentumfilm készül a banda történetéből. A posztot a Blikk szúrta ki.
 
Fotó: Liquid Limbs/FB

Hofi Géza is szerepel az első magyar elektronikus tánczenei album új kiadásán

Három évtized elteltével újra kiadták a Liquid Limbs első anyagát. A tech-acid-house zene hazai úttörője a kilencvenes években a Prodigy-vel is többször fellépett, Hydro-Gixer című munkájuk 1993-ban kazettán, most vinylen jelent meg.
 
Keith Flint temetése (BBC)

Nincs elég bizonyíték arra, hogy a Prodigy énekese öngyilkos lett

Nem egyértelmű, hogy baleset vagy öngyilkosság okozta Keith Flint halálát – írja a 24.hu.
 
 
Mike Shinoda Keith Flint haláláról beszélt

Mike Shinoda Keith Flint haláláról beszélt

Terjedelmes interjút adott a HVG-nek a ma Budapesten koncertező Mike Shinoda. Kikerülhetetlen volt a kérdés, hogy mit gondol a Prodigy frontemberének haláláról.
 
Fotó: The Mirror

Kiderült, mi sodorta öngyilkosságba a Prodigy frontemberét

Aggódó barátai találtak rá Keith Flintre essexi házában, ők értesítették a mentőket – írja az Origó.
 
Fotó: nme.com

Minden koncertjét törölte a The Prodigy

A csapat idén a SZIN-en lépett volna fel, de a hivatalos közlemény alapján sajnos már nem láthatjuk őket színpadon. :(
 
Meghalt a Prodigy énekese

Meghalt a Prodigy énekese

Keith Flint 49 éves volt. A The Mirror szerint a zenészre essexi otthonában találtak rá reggel nyolc környékén.
 
Fotó: thegalleria.eu

Szerinted idén jön hozzánk a The Prodigy? Igen/Nem

Nem kell tovább idegeskednie azoknak, akik aggódtak, hogy a hosszú évek sorozata megtörik, és idén egyetlen fesztiválunkon se láthatjuk a The Prodigyt. A SZIN csapata gondoskodott róla, hogy a hagyomány folytatódjon! :)
 
Fotó:  Boban Marković Orkestar/FB

Új programhelyszín plusz fellépőcsere a FEZENen

Újabb programhelyszínnel bővül a FEZEN fesztivál, én így már végleg leszámolhatunk azzal a tévhittel, hogy Fehérvárra csak a kemény rockerek járnak bulizni.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek