Ed Sheeran a Puskás Arénában!

2024-ben Ázsiában és Európában koncertezik Ed Sheeran a rekordokat döntögető „+ - = ÷ x” Matemathics Tours produkciójával, melynek keretén belül 2024. július 20-án a Puskás Arénában fog fellépni.

Fotó: Ed Sheeran/FB
Az ősz legváratlanabb albuma: Ed Sheeran – Autumn Variations

Az ősz legváratlanabb albuma: Ed Sheeran – Autumn Variations

Kevesebb, mint öt hónapja jelent meg Ed Sheeran utolsó matematikai jelű albuma, a '-' (Subtract), és máris itt a folytatás.
 
Őszi variációkkal jön Ed Sheeran

Őszi variációkkal jön Ed Sheeran

Mindössze négy hónap telt el azóta, hogy Ed Sheeran májusban bemutatta hatodik stúdiólemezét, a '-' (Subtract)-et, ám a szupersztár augusztus 24-én elárulta Instagram oldalán, hogy 2023. szeptember 29-én újabb albummal jelentkezik. Az őszre hangolt 'Autumn Variations' ismét az amerikai...
 
 
Fotó: Ed Sheeran/FB

Mindenki nyugodjon le, Ed Sheeran-nek mégsem kell abbahagynia a zenélést

Ugyanis azzal fenyegetőzött, hogy hátat fordít a zenélésnek, ha elveszíti az ellene folyó plágiumpert. Hogy ez hatotta meg a bírákat vagy az érvelés, nem tudjuk, mindenesetre győzött.
 
Dadogós kisgyerekből zenei szupersztár: május 3-tól Ed Sherean mindent összegez

Dadogós kisgyerekből szupersztár: május 3-tól Ed Sherean mindent összegez

Eddig soha nem látott archív felvételekkel, exkluzív koncert- és interjúanyagokkal mutatja be a Disney+ legújabb dokumentumsorozata, hogyan lett Ed Sheeran dadogós kisgyerekből az egyik legnagyobb zenei szupersztár. Az „Ed Sheeran – Mindent összegezve” május 3-án megjelenő négy...
 
Fotó: Ed Sheeran/FB

Úgy éreztem, megfulladok – Ed Sheeran új lemezével nem tetszeni akar

Ed Sheeran utolsó matematikai albumával jelentkezik május 5-én. A közelgő '-' LP a személyes gyász és remény hátterében íródott.
 
Fotó: Ed Sherran/FB

Ed Sheeran dokumentumfilmet forgat – saját magáról

Dokumentumfilm készül Ed Sheeran életéről. Ugyanakkor év végén bemutattak egy másikat is, ami a The Ed Sheeran: Full Circle címet viseli.
 
 
Fotó innen: codigoespagueti.com

Ed Sheerant elnyelte az új Pokémon-univerzum

S nem csak azért, mert ő szerezte a hamarosan megjelenő Pokémon Scarlet és Pokémon Violet című Nintendo Switch november 18-án érkező főcímdalát...
 
Fotó: pexels.com

Még a sörcsapokból is Ed Sheeran folyt az Egyesült Királyságban

A brit zenei licenszszervezet (PPL) éves jelentésével együtt tette közzé a sikerlistákat. A jelentés 252,8 millió font (117 milliárd forint) teljes bevételről számolt be, amely 147 ezer előadó és zeneijog-birtokos között oszlik meg.
 
Véletlenül ugyanabban a New York-i edzőteremben gyúrtak – két dal lett a vége

Véletlenül ugyanabban a New York-i edzőteremben gyúrtak – két dal lett a vége

Ed Sheeran és J Balvin összefutásából egy angol és spanyol nyelven írt szerelmi ballada és egy spanyol himnusz született.
 
Ed Sheeran is fellép az ukrajnai háború áldozatainak szentelt jótékonysági gálán

Ed Sheeran is fellép az ukrajnai háború áldozatainak szentelt jótékonysági gálán

Camila Cabello és Ed Sheeran is fellép a birminghami jótékonysági gálán, amit az ukrajnai háború áldozatainak megsegítéséért rendeznek március 29-én. A koncert szereplői között lesz még Snow Patrol, a nyáron Magyarországon is koncertező Emeli Sandé és Gregory Porter.
 
Megérkezett Ed Sheeran idei első klipje

Megérkezett Ed Sheeran idei első klipje

A friss BRIT-díjas Ed Sheeran október végén jelentette meg új nagylemezét „=", azaz „Equals" címmel, amelyen olyan dalok kaptak helyet, mint a „Bad Habits", a „Shivers" vagy az „Overpass Graffiti".
 
Fotó: Ed Sheeran/FB

Szerdán meglett az első dal, amely elérte a 3 milliárd streamet a Spotify-on

Szerdán Ed Sheeran "Shape of You" című dala – harmadik stúdióalbumának, a ÷ (Divide) első kislemeze – lett az első dal, amely elérte a hárommilliárd streamelést a Spotify-on – írja a Variety.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek