Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Este 10 után már csak az mehetett be a Szigetre, akinek volt már jegye

A fesztivál egy napon legfeljebb 95 ezer főt tud befogadni, ezért hétfőn 22 órakor le kellett állítani az aznapra szóló teljes árú jegyek kiadását
 
Fotók: Balogh Zoltán/MTI

Kezdődik a Sziget: figyelem, máshol van a beléptetés!

Két év kihagyás után ma kezdődik az idén 6 napos fesztivál olyan világsztárokkal, mint Dua Lipa, Justin Bieber, Calvin Harris vagy Stromae. Számos fejlesztés történt a korábbi évekhez képest és több napra is telt ház várható. Készpénzmentes a fizetés és idén 1290 Ft egy fél...
 
 
Fotó: filipinotimes.net

A My Way-gyilkosságok, avagy sose énekelj Sinatrát hamisan!

A hétvégén a kezünkbe került az Interpress Magazin "Tudta-e" kiadása, ebben volt egy szócikk a My Way-gyilkosságokról, ennek a történetnek mentünk egy kicsit utána.
 
A Sziget-warmup a Halászbástyán lesz az idén

A Sziget-warmup a Halászbástyán lesz az idén

A Player magazinból tudtuk meg, hogy "idén a Sziget leghangulatosabb VIP-bulija nem is a Szigeten lesz".
 
Fotó: Sunny Hill

A koszovói családi fesztiváljukról érkezik a Szigetre Dua Lipa

A Sziget kívánságlistájának éllovasaként tapsolta idén vissza a közönség Dua Lipát, aki négy éve már koncertet adott a fesztiválon. Jövő héten egyenesen a koszovói családi fesztiváljukról érkezik a Szigetre az énekesnő. De a történet nem olyan egyszerű, mint ez a mondat...
 
Fotó: Sziget, Global Village, 2019.

Global Village – a Világzenei Nagyszínpad kistesója a Szigeten

Ha emlékeztek, kezdetben "ott, hátul" volt a világzene nagyszínpada, ahová érdemes volt minden este kigyalogolni, aztán közelebb jött a centrumhoz és egy kicsit kisebb lett, majd 19 év után 2018-ban ugyan teljesen megszűnt, de a műfajt nem száműzték a Szigetről.
 
 
Fotó: Ulfur Ulfur

Milyen lesz a Sziget legújabb helyszíne, a dropYard?

Nem csak Nagyszínpadból áll az élet – a Sziget kisebb helyszínein is van nézni és hallgatni való bőven. Nézzük most az új szigetes helyszín, a dropYard programját, a folytatásban a világ kultúráját átkaroló Gobal Village és a feltörekvő európai tehetségeknek helyt adó Európa...
 
Fotó: Sziget

Közeleg a Sziget, küszöbön a szeretet forradalma

Egy hónap sincs már hátra, és két év kihagyás után indul a Sziget– start augusztus 10-én.
 
Nagy-szín-pad! (Fotó: Generali Gyereksziget)

Koncertekkel (is) búcsúzik a Gyereksziget a hétvégén

A Hajógyári-szigeten három hétvégén át ismét a gyerekek vették át a fesztiválhatalmat – aki eddig lemaradt volna az ingyenes programokról, még most szombaton és vasárnap bepótolhatja.
 
Fotó: Justin Bieber/FB

Koncerteket kell lemondania Justin Biebernek: lebénult a fél arca

Instagram-oldalán számolt be arról Justin Bieber, hogy következő fellépéseit lemondja, miután megtámadta egy betegség, a Ramsay-Hunt szindróma. Ennek eredményeképp pedig a fél arca lebénult: a jobb arcát érinti a baj, pislogni, mosolyogni sem tud – írja a 24.hu.
 
Fotó: Carson Coma/FB

Sziget 2022: nagyszínpados a Bagossy Brothers Company, a Random Trip, a Carson Coma és Azahriah

Megjöttek a magyarok a Szigetre. Mármint a fellépők névsora. A szervezők az előadókkal együtt újragondolták a Sziget magyar zenei koncepcióját és kínálatát.
 
Fotó: Szigetvár város Önkormányzata

Övé ott a tér: szobrot avattak és teret neveztek el Somló Tamás tiszteletére

Szigetváron a Vigadó mellett helyezték el a zenész mellszobrát – egyúttal a teret is róla nevezték el. Somló Tamás sokat jótékonykodott Szigetváron: a helyi zeneiskola kiemelkedő támogatója volt. A szobor Vanyúr István alkotása.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek