Az ügyeletes orvosnak is jutott szerep a Blahalouisiana Park-nyitó koncertjén

Bár már a nulladik napon is fergeteges bulit tartottak – kiürítési gyakorlattal – a Budapest Parkban, a valódi szezonnyitó a Blahalouisiana koncertje volt, amely tulajdonképpen Sötét villám című lemezük bemutatója is volt egyben.

Fotó: Blahalouisiana/FB
Fotó: Sia/FB

Sia új dalában Paris Hilton vokálozik

A „Fame Won't Love You" Sia hamarosan megjelenő, Reasonable Woman című albumán is helyet kapott, amely május 3-án érkezik.
 
Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).
 
 
67 év után bezár a legendás Tropicana, ahol Frank Sinatra és Sammy Davis Jr. is fellépett

67 év után bezár a legendás Tropicana, ahol Frank Sinatra és Sammy Davis Jr. is fellépett

Bezárta kapuit kedden Las Vegas egyik legrégebbi, kaszinóval egybeépült hotelje. 1957-es megnyitásakor a Tropicana volt a legdrágább szálloda, amelyet Las Vegasban építettek. Helyére Las Vegas új baseball-stadionját húzzák majd fel.
 
Fotó: Blahalouisiana

Ez most a Blaha-pop – 10 új dal itthonról és külföldről

A cím a Blahalouisiana új lemezének legfrissebb számára vonatkozik, de van még ott (mármint a postaládánkban), ahonnan ez jött. Ahol tudtuk, megjelöltük azt is, élőben hol és mikor hallható a dal.
 
Fotó: Kirschner Péter/FB

Csillagtúrán Hiperkarmáékkal és Sziámival

Amióta megjelent Müller Péter Sziámi és Bérczesi Róbert 12 dalos, új közös lemeze, a CSILLAGTÚRA, próbáltam időt szakítani arra, hogy meghallgassam az elejétől a végéig. Erre nincs is kiválóbb alkalom, mint egy tizenkét órás busz út, ami alatt még a cikk is megszületik róla.
 
Így :) Fotó: Blahalouisiana/FB

Hogy néz ki egy popzenész nyara?

Képzeletbeli mikrofonunkat a Blahalouisiana-tagok felé fordítottuk a fenti kérdéssel – ők meg evvel a dalban feleltek rá...
 
 
Elindult az országjáró Apassionata musical koncert-turné

Elindult az országjáró Apassionata musical koncert-turné

Három kiváló művész, Mahó Andrea, Nagy Sándor és Serbán Attila egy best of zenei esttel várja a közönséget. A műsorban megszólalnak a musicalirodalom legszebb dalai, olyan ikonikus előadásokból, mint a Rómeó és Júlia, Az Operaház Fantomja, a My Fair Lady, a Meseautó, a Miss...
 
A Sivatagi Fiúk visszatérnek Budapestre

A Sivatagi Fiúk visszatérnek Budapestre

A Tinariwen 13 év után látogat el ismét Budapestre: az Akvárium Klub NagyHalljában adnak majd koncertet 2024 szeptemberében.
 
Fotó: Bolega Niki, forrás: Lovasi András/FB

Pécs egy hétvégére a Zene Házába költözik

Lovasi András, Parti Nagy Lajos, Kocsis Gergely és a Zsolnay Fényfesztivál is képviseli Pécset a Magyar Zene Háza Város a Házban sorozatában
 
Összművészeti BEATLES-est a Kazimírban

Összművészeti BEATLES-est a Kazimírban

Március 23-án, szombaton Marsi József legújabb könyvéből, a „100 Beatles sztori, amit nem ismersz...”- ből olvas fel részleteket a Kazimír színpadán, miközben kiváló zenészek teszik teljessé a Beatles-élményt.
 
Kinek mond valamit ez a három betű: SBB?

Kinek mond valamit ez a három betű: SBB?

Aki a progrock szerelmese, annak biztosan! A legendás lengyel progresszív rock zenekar október 17-én a fővárosi Erkel Színházban lép fel.
 
Megvan a Pokolgép új énekese – új klippel debütál

Megvan a Pokolgép új énekese – új klippel debütál

Nemrég arról számoltunk be, hogy 14 év után távozik a Pokolgép éléről Tóth Attila énekes. Akkori közleménye szerint egészségügyi okból, új hír, hogy átvette Gamsz Árpád helyét a Mobilmániában. De vajon ki került az ő helyére?
 
Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja  – koncertekkel

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja –...

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...
Új koncertek