I. Józsefvárosi Jazzfesztivál (2021). Fotó: Nagy István Dániel

Jazzfesztivál a vásárcsarnokban és a Rákóczi téren a hétvégén

Szeptember 15-én, pénteken kezdődik és vasárnapig tart a III. Józsefvárosi Jazzfesztivált. A koncertek helyszíne a Rákóczi tér, illetve a Rákóczi téri vásárcsarnok lesz.
 
Fotó: Green Stage Production

Mahó Andreát és Kocsis Dénest választotta ki a Disney

Október 15-én a Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg a Disney100 koncertet. A koncerten mindenki által jól ismert Disney mese- és filmjelenetek elevenednek meg a Hollywood Sound Orchestra és sztárszólisták előadásában. A Disney produkció Tripolszky Annát kérte fel az est...
 
 
17 év után új albummal jelentkeznek, Budapestre is elhozzák: Dog Eat Dog

Dog Eat Dog: 17 év után új albummal jelentkeznek, Budapestre is elhozzák – meg két másik bandát is

Ismét Magyarországra látogat a New Jersey-i hardcore-punk zenekar, a Dog Eat Dog, akik ráadásul 17 év után új albummal is jelentkeznek. Velük tart még a lemezbemutatóra a Grove Street, valamint a Kings Never Die is november 3-án – mindez az Analog Music Hallban.
 
Fotók: Miki357

Punnany Massif 20 a Budapest Parkban

Felcser „RendbenMan” Máté születésnapjának alkalmából új klippel jelentkezett a Punnany Massif, szeptember 29-én pedig a zenekar fennállásának 20. évfordulóját ünneplik a Budapest Parkban.
 
Nem kell kártérítést fizetniük a Barta-film alkotóinak

Nem kell kártérítést fizetniük a Barta-film alkotóinak

A Kúria vétlennek találta az alkotókat: nem kell kártérítést fizetniük.
 
 BÜBÜKERT: miniesztivállal gyűjtenek a Siklósi Örs Alapítványnak a Dürerben

BÜBÜKERT: miniesztivállal gyűjtenek a Siklósi Örs Alapítványnak a Dürerben

Szülinapi kívánságnak indult baráti összejövetelből lett minifesztivállal gyűjtenek a Siklósi Örs Alapítványnak a Dürer Kertben szeptember 16-án kiváló underground zenekarokkal és meglepetés headliner vendéggel a BÜBÜKERT jótékonysági minifesztivál keretében.
 
 
Gombóc Artúrnak saját fesztiválja van

Gombóc Artúrnak saját fesztiválja van

Jövő pénteken kezdődik a vasárnapig tartó a 3. Szerencsi Artúr Napok Fesztivál a csokoládéjáról híres Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei kisvárosban.
 
Fotó:  Nemzetközi Oldalkocsis Találkozó/FB

Koncertek is lesznek a Nemzetközi Oldalkocsis Találkozón

Szombatig tart a Nemzetközi Oldalkocsis Találkozó Kiskunfélegyházán, ahol a motorsport eme szerelmesei koncertekkel zárják a minden bizonnyal különleges programot.
 
BUDA, ÓBUDA ÉNEKELJÜK MEG BUDAPESTET!

Zsidó Kulturális Fesztivállal indul a szeptember Budapesten

Szeptember 3-tól 12-ig zenei- és irodalmi programokkal várja a közönséget a 25. Zsidó Kulturális Fesztivál Budapesten hét helyszínen.
 
Készen áll már a híd – piknikkel egybekötve adják át ma a Lánchidat

Készen áll már a híd – piknikkel egybekötve adják át ma a Lánchidat

A Lánchíd-piknik pénteken 18 órakor kezdődik és éjfélig tart a Fővárosi Önkormányzat és a BKK szervezésében, ismeretterjesztő programokkal, utcazenészekkel, étellel és itallal, fényoroszlánokkal várja az érdeklődőket, sötétedés után pedig különleges, alkalomhoz illő...
 
Újrahasznosították a Csókkirályt

Újrahasznosították a Csókkirályt

Új köntösbe öltöztette a Hungária örök klasszikusát T. Danny: a Csókkirály újragondolt verziójában a népszerű magyar rapper múltjára is fény derül, a dalhoz készült videóklipben pedig egy jól ismert arc is feltűnik. A feldolgozás és a klip az újrahasznosítás jelentőségére...
 
A Nagy Generáció a Zamjamen

A Nagy Generáció a Zamjamen

A magyar könnyűzene veterán legendáival találkozhatott, aki ellátogatott a Zamjam fesztiválra, Zamárdiba. Hangulatos fesztiválterület, ínycsiklandó gourmet ételek, igazi zenei csemegék és jó fej emberek – ezzel találkozhattak a fesztiválozni vágyók.
 
A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek