A rocksztárok is csak emberek

A rocksztárok is csak emberek

Bátori Gábor ‘Jim’ sinco az elmúlt években hazánk egyik legkeresettebb koncertfotósává vált. Június 26-án jelenik meg a Sincology, amely hagyományosan hazai könnyűzenei színtér előző évi legjobb pillanatait mutatja be.
 
Fotó:  Platon Karataev/FB

Hogy kerül a Platon Karataev a sírkertbe?

Úgy, hogy a Fiumei úti sírkertben, a Kossuth-mauzóleum előtt ad koncertet a Platon Karataev június 24-én, a Múzeumok éjszakáján.
 
 
Fotó: Jordanne Oletic

Comeback Kid: hosszú kihagyás után visszatérnek a srácok Budapestre

Új lemezével érkezik a kanadai Comeback Kid Budapestre, a ’Heavy Steps’ című tavaly megjelent albumukat végre élőben is élvezhetjük június 19-én, az Analog Music Hallban.
 
Fotó: 2PAC/FB

Tupac csillagot kap

Huszonhat évvel a halála utána csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán Tupac Shakur amerikai rapper – jelentette a BBC hírportálja csütörtökön.
 
Zalacsányban fesztiválozik Candy Dulfer – Örvényesvölgy 2023 (frissítve)

Öt napra bővül az Örvényesvölgy Fesztivál

A tervezettnél is hosszabb lesz, öt napig tart Magyarország legújabb fesztiválja, az Örvényesvölgy Fesztivál! A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával megvalósuló eseménysorozatot a szervezők egy további gyereknappal bővítik: június 11-én vasárnap...
 
Fotó: Paul Simon/FB

Egyetlen 33 perces szám: lemezt adott ki a koncertektől visszavonult Paul Simon

Paul Simon már jó néhány éve visszavonult a koncertektől, turnéktól, azóta csak néhány vendégfellépésen szerepelt. Most azonban egy különleges felvétellel kedveskedett a rajongóknak.
 
 
Fotók:  Marton Nagy Photo Mark A. Rosta Photography/Katona József Színház; Budapest Park

Micsoda nagyszerű dolog volt! Táncdalfesztivállal ünnepelt a Katona a Parkban

Különleges táncdalfesztivállal ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját a Katona József Színház társulata – a Budapest Parkban megrendezett koncertelőadáson ezrek énekelték a színészekkel és a zenészekkel az örökzöldeket.
 
Fotó: Martassist

A koncert, ami majdnem elmaradt, de a zenekar és a közönség kitartott: Keep Floyding

A Keep Floyding zenekar húsz éve játssza, népszerűsíti a Pink Floyd muzsikáját. Jobbára tematikus előadásokat tartanak a brit zenekar életművéből. A szombat esti koncert apropóját a The Dark Of the Moon című, 1973-as, elképesztő minőségű és sikerű albumuk megjelenésének...
 
Fotó: Keep Floyding Band

Pink Floyd-dalok a csillagos ég alatt

Idilli fesztivál hangulat, ókori romok, napnyugta és a Keep Floyding zenekar várja május 12-én, pénteken az Aquincum Polgárvárosi Amfiteátrumba érkező közönséget.
 
A teljes Madárkatalógus a Magyar Zene Házában – maratoni előadáson csaknem nyolcvan európai madárfaj éneke

A teljes Madárkatalógus a Magyar Zene Házában – maratoni előadáson csaknem nyolcvan európai madárfaj éneke

Maratoni zenei program várja az érdeklődőket május 13-án a Magyar Zene Házában; Magyarországon először mutatják be nyilvános koncert keretében, teljes egészében Olivier Messiaen monumentális művét, a Madárkatalógust Borbély László zongoraművész előadásában
 
Minifesztivál épült a Powerwolf buli köré

Minifesztivál épült a Powerwolf buli köré

Teljes a line-up: jön a Dynazty, az Eclipse, a Visions Of Atlantis, a Classica, a Hydra és a Power.
 
 Majka, 30Y, Bëlga, Halott Pénz: PEN fesztivál (04.28-30.)

Carson Coma, Krúbi, Dzsúdló, Valmar: PEN fesztivál (04.28-30.)

Mintegy száz, többségében könnyűzenei produkció – köztük a címben említetteken kívül Majka, a 30Y, a Bëlga és a Halott Pénz koncertje – lesz látható az április 28. és 30. között zajló Pécsi Egyetemi Napokon (PEN).
 
Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos Kátya kezeléséért

Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos...

Kátya kérésére mostanáig csak a szűk szakma tudhatott az állapotáról, ám eljött az idő, hogy a sorsáért aggódó zenészek és a közönség a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ingyenes szabadtéri elektronikus zenei parti a Városligetben

A 2021-ben életre hívott PULP Open Air party idén is a városligeti Pavilon Kertben indítja el a tavaszi-nyári szezonját. Az ingyenes esemény 2024. május 11-én, szombaton 19 órakor kezdődik.

Hollán Jazz Street, sanzonok, Beatles-dalok: angyalföldi koncertfolyam május-júniusban

Ha nem is pálmafák, de rengeteg zene költözik Angyalföldre az elkövetkező hetekben. Az igényességgel összeválogatott koncertek többségén ráadásul ingyenes a részvétel!
Új koncertek