PINK FLOYD: The Dark Side Of The Moon – jubileumi kiadás

PINK FLOYD: The Dark Side Of The Moon – jubileumi kiadás

A Pink Floyd ’The Dark Side Of The Moon’ című, nyolcadik stúdióalbuma idén ünnepli 50. évfordulóját. Ennek apropóján 2023. március 24-től CD és LP, illetve limitált dobozos kiadásban lesz elérhető.
 
Fotó: Simply Red/FB

Akkoriban egyedülálló voltam, és csak buliztam a világban... – Mick Hucknall visszatért!

A négy évvel a 'Blue Eyed Soul' után az Egyesült Királyság egyik legbecsesebb zenekara vadonatúj stúdióalbummal tér vissza május 26-án, 'Time' címmel. A lemez első fecskéje a „Better With You".
 
 
 Miért éppen bohóc?

Miért éppen bohóc?

Már feltűnt a kanyarban a Hét Jel második lemeze, a Vérrel írva – a megjelenés utolsó előtti állomása a Hatalmas csendek című dalra forgatott klip.
 
Sinatra-swingest a Müpában

Sinatra-swingest a Müpában

Frank Sinatra legismertebb dalai csendülnek fel a szaxofonsorral és beatszekcióval kiegészülő Pannon Filharmonikus Zenekar (PFZ) tolmácsolásában a Müpában április 19-én.
 
Fotó: jULES WAR/FB

Jules War néven mutatkozott be a nagyközönségnek Lovasi Eszter

Tegnap már megosztottuk FB oldalunkon a videóját – most mondjuk (írjuk) a szöveget is hozzá. A törékeny dalszerző-előadó Jules War néven alkot, azt is elmondja, miért.
 
 Susu bolondság – Egy estére színház lesz az egész Budapest Park, és fellép benne egy csomó zenész és színész

Susu bolondság – Egy estére színház lesz az egész Budapest Park, és fellép benne egy csomó zenész és színész

Különleges táncdalfesztivállal ünnepli fennállásának 40. évfordulóját a Katona József Színház társulata – ráadásul nem is a bázison, hanem a Budapest Parkban.
 
 
A WMMD

Így jut ki Giorgio, Lil Frakk és a The Anahit a The Great Escape fesztiválra

Pontosabban: Giorgio (Carson Coma), Co Lee, Lil Frakk, a The Anahit, kristoaf, Mehringer, BÖBE és OIEE jutnak ki idén az egyik legrangosabb brit eseménysorozatra, a The Great Escape fesztiválra. De hogyan is?
 
A Lázár tesók most Budakalászon kívánnak mindenkinek jó éjszakát

A Lázár tesók most Budakalászon kívánnak mindenkinek jó éjszakát

A testvérpár duója 1992-ben alakult, amikor Domokos után három évvel Ágoston is világra jött. Közönség elé azonban csak 2017-ben léptek...
 
Fotó: HolyChicks/FB

Távozik az egyik alapító a HolyChicks lánybandából

A zenekar egy videóklip kíséretében jelentette be Lahucsky Krisztina távozását – a szakítós dal éppen Valentin-napon jelent meg.
 
Ma este Balkan Beats a Gödörben!

Ma este BalkanBeats a Gödörben!

A BalkanBeats egy találkozási pont, és ez nemcsak a lineup-ra vonatkozik, hanem a közönségre is. Mindenkihez szól: romák és nem romák, turisták, külföldiek, budapestiek együtt buliznak – nem számít a kor, az egzisztencia, csak a tánc és a jó hangulat hajnalig!
 
Sítábor efott

Hír hóeséshez: sítábort szervez az EFOTT

Winterbreak néven sítábort szervez egyetemistáknak a fesztivál csapata január végén. Az EFOTT így télen-nyáron a legsportosabb fesztivál címre gyúr.
 
Akvárium a négyzeten: Orosz rockikon lép fel Budapesten hétfőn

Ukrajnáért zenél az oroszok Bob Dylan-je hétfőn az Akváriumban

Az orosz rockzene egyik ikonikus alakja, Borisz Grebenscsikov ad koncertet az Akvárium Klubban január 23-án.
 
Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek