Menopauza 1170x180

Feszes és büntető: novemberben jön a Volbeat!

A dán rock'n'roll lázadók bejelentették Servant Of The Road elnevezésű világkörüli turnéjuk 32 állomásos európai szakaszát, amelyen – a kontinensen – a Skindred és a Bad Wolves melegíti majd be a közönséget. November 5-én érkeznek Budapestre. (A koncertet a Barba Negrából áthelyezték az MVM Dome-ba.)

Feszes és büntető: novemberben jön a Volbeat!
Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Fesztiválos körutunk következő állomása Velencére vezetett, ahol az EFOTT utolsó napjának programjai között válogattunk. Kiemelt figyelmet szentelve a lélekben Budapesten ragadt Volbeat csapatának.
 
Milliomosképző, szörpfőzés, lovaskocsizás, vitorlázás - Programajánlatok korán kelőknek az EFOTT-on

Milliomosképző, szörpfőzés, lovaskocsizás, vitorlázás - Programajánlatok korán kelőknek az EFOTT-on

A mai napon indult az EFOTT Velencén, ahol a koncertek mellett napközben sem hagyják magukra a fesztiválozókat a szervezők.
 
 
Idén még sportosabb lesz az EFOTT!

Idén még sportosabb lesz az EFOTT!

Nem véletlen, hogy az EFOTT-ot tartják a legsportosabb nyári fesztiválnak, hiszen a táncon és a csápoláson túl – Jessie J, John Newman, Lost Frequencies, Dub FX, a Volbeat és a legnagyobb magyar együttesek koncertjei mellett – nappal számos mozgalmas tevékenységet lehet űzni, vagy...
 
Fotó: EFOTT/Facebook

Az EFOTT-on (is) kártyázni fogsz!

Készpénzmentes és családbarát lesz az idei EFOTT, ahol több újdonsággal is készülnek a szervezők a minél tökéletesebb hangulat megteremtéséért.
 
Kitalálod a fotó alapján, ki az EFOTT most bejelentett sztárfellépője?

Kitalálod a fotó alapján, ki az EFOTT most bejelentett sztárfellépője?

Már megtekinthető az EFOTT fesztivál honlapján az idei menetrend, ráadásul befutott még egy fesztivál kedvenc is...
 
Fotó: Volbeat/FB

Az megvan, hogy a Volbeat végre nálunk is fesztiválozik?

Egész szépen alakul az idei EFOTT fesztivál külföldi sztárvendégeinek névsora, és ezzel lassan "szigeti" magasságokba emelkedik a kínálat.
 
 
Nagy bejelentések a Nova Rock fesztivál háza tájáról!

Nagy bejelentések a Nova Rock fesztivál háza tájáról!

A Nova Rock bejelentette a 2018-as fesztivál első fellépőit, és nem okozott csalódást a felhozatal! Már el is indult az előzetes jegyelővétel az oldalukon, engem már most meggyőzött!
 
40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek