Feszes és büntető: novemberben jön a Volbeat!

2022/06/27  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A dán rock'n'roll lázadók bejelentették Servant Of The Road elnevezésű világkörüli turnéjuk 32 állomásos európai szakaszát, amelyen – a kontinensen – a Skindred és a Bad Wolves melegíti majd be a közönséget. November 5-én érkeznek Budapestre, a Barba Negrába.

Feszes és büntető: novemberben jön a Volbeat!

A dán ikonok nemrégiben kápráztatták el a brit rajongókat a Download Fesztivál nagyszínpadán, a Hot Press magazine szerint: "Mint mindig, a Volbeat feszes és büntető volt". A Metal Talk pedig így zárta beszámolóját: "Igazi látványosság, de csak akkor fogod elhinni, ha megnézed... egy nagyszerű, valódi show, amely éppoly szórakoztató, mint amennyire zeneileg tiszteletreméltó."

De nem csak fesztiválokon ejtik rabul a közönséget, a Distorted Sound magazin a múlt hónapban egy londoni klub show-t csípett el, amelyre 10/10-es értékelést adott, és kijelentette: "Ez egy szórakoztatásra született zenekar, egy olyan banda, amely a játék csúcsán áll."

Mi pedig ezt írtuk 2018-ban az EFOTT-os fellépésükről (Velence):

"A dolog pikantériája, hogy szegénykém kedveskedni akart azzal, hogy emlékszik még az utolsó magyar fellépésre, de miután legalább 15-ször hangzott el a Budapest szó, már minden jelenlévőnek zavarta a fülét. Eme aprócska bakitól eltekintve nagyon jó kis koncertet nyomtak a fiúk, és szemmel láthatóan ők is jól érezték magukat. A végjátéknál mindent elosztogattak a közönségnek, ami csak mozdítató volt a színpadon, Michael még a csuklópántjától is megszabadult, így az első sorokban valószínűleg mindenkinek jutott belőlük egy darabka emlékbe."

A zenekar több mint 20 éve szolgálja a rock ügyét, legutóbbi – immáron nyolcadik – albumuk (Servent of the Mind) 2021-ben jelent meg, ezzel kapcsolatban van egy egészen friss videójuk:

Az európai turné jegyértékesítése július 1-én 10 órakor indul.

 

 

 

 

 

Volbeat, Skindred, Bad Wolves

 

 

Szólj hozzá!


Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Egy hét, hét helyszín, 24 program: Zsidó Kulturális Fesztivál

Idén hét helyszínen rendezik meg a 24. Zsidó Kulturális Fesztivált szeptember 4. és 12. között Budapesten. A rendezvény szlogenje: "Életörömre hangolunk!"

Pulius Tamásék befészkelik magukat Balatonszárszóra

Augusztus 9-én a balatonszárszói Partyfészekben ad koncertet a BAAB zenekar.
Új koncertek