Elnöki közleményt adott ki a Wellhello a kilépésekkel kapcsolatban

Elnöki közleményt adott ki a Wellhello a kilépésekkel kapcsolatban

Mint arról beszámoltunk, volt a zenekarnak a héten egy furcsa napja, amikor a tagok közül többen is kiléptek. Az együttes FB-közleményben reagált a sajtóban megjelentekre.
 
Az utolsó közös kép? (Wellhello/FB)

Wellhello, good bye? Kilépnek a zenekarból a tagok

A Szeretlek Magyarország vette észre, hogy kedden a Wellhello több zenésze is bejelentette közösségi oldalán, hogy kilép.
 
 
Fotó: Urban Islandz

BRÉKING! - Sean Paul lemondta SZIN-es fellépést

Úgy tűnik, az idén szinte minden fesztiválra jut legalább egy sztárfellépés lemondás, őrületbe kergetve ezzel a rajongókat, és a szervezőket egyaránt. Jelen esetben Sean Paul visszakozott a szombatra tervezett SZIN fesztes bulijától.
 
Új fesztivál született: a MORCHEEBA is fellép az Ohmydeer Festivalon

Új fesztivál született: a MORCHEEBA is fellép az Ohmydeer Festivalon

Ismét egy új fesztivál születésének lehetünk szem, és fültanúi, ha augusztus végén ellátogatunk Nagykanizsára, ugyanis a természet lágy ölén kerül megrendezésre az első Ohmydeer Festival hazai és nemzetközi sztárok közreműködésével.
 
Már Sean Paul is visszatérő vendégnek számít itthon

Már Sean Paul is visszatérő vendégnek számít itthon

Tavaly a Velencei-tónál táncoltatta meg a közönséget, idén Szegedet választotta a jamaicai zenész Sean Paul, aki a SZIN 50-edik szülinapjának ajándéka lesz a rajongók számára.
 
Május 6-ig lehet jelentkezni az ország legnagyobb szabadtéri tehetségkutató versenyére

Május 6-ig lehet jelentkezni az ország legnagyobb szabadtéri tehetségkutató versenyére

A hazai fesztiválszezont a Feszt!Eger nyitja, a festői Bolyki-völgyben. A "Csakazértis zene!" felkiáltással ismertté vált fesztivál május 31. és június 2. között hívja a fesztiválozókat és a szakmát, valamint az ifjú zenei tehetségeket, hisz' a buli mellett lesz idén is a Music...
 
 
fotó: The Sun

SZINesedik a program Szegeden

Az idén 50. évfordulóját ünneplő Szegedi Ifjúsági Napok is bedobott a nagy hazai közösbe két sztárfellépőt augusztus végére. Egyikük sem újonc itthon, így biztos, hogy hangulatos bulikat raknak össze.
 
Fotó: MTVA

Duettek és ajándékok az Akváriumban

Punanny Massif-relikviák, Wellhello-pólók és Tankcsapda-album: csütörtökön ajándékeső lesz az Akvárium Kis halljában.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek