Zorán, Presser Gábor, Kern András, Bródy János, Budapest Bár – újabb fellépőket jelentett be a Művészetek Völgye

A Művészetek Völgye Fesztivál idén július 19. és 28. között vár mindenkit Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre, ahol a most bejelentett előadókon túl már biztosan velünk lesz még a Panoráma Színpadon fellépő 30Y, a Bëlga, Beton.Hofi, az Elefánt, a Parno Graszt, a Platon Karataev és a Punnany Massif is.

Zorán, Presser Gábor, Kern András, Bródy János, Budapest Bár – újabb fellépőket jelentett be a Művészetek Völgye
Fotó: Zorán/FB

Dupla koncertet ad Zorán jövő tavasszal a Budapest Kongresszusi Központban

A nagy érdeklődésre tekintettel a népszerű előadó 2024. március 17-én 16 és 20 órakor is színpadra lép a BKK-ban.
 
Ez lesz a 14. telt házas Zorán-koncert az Arénában

Ez lesz a 14. fullos Zorán-koncert az Arénában

Az énekes ugyanis eddig tizenhárom alkalommal adott koncertet a Budapest Sportarénában, illetve annak elődjében, a Budapest Sportcsarnokban – és eddig valamennyi teltházas volt. Miért lenne ez idén másképp?
 
 
Fotó: Daily Record

Ez történt, amíg karácsonyoztunk

Nem mondhatjuk, hogy ilyentájt tódulnak a hírek, ezért körülnéztünk, mit is írt a hogyishívják... Rossz hírrel kezdjük, de ígérjük, a vége jó lesz.
 
Zorán vagy a Quimby lép fel a Művészetek Völgyében?

Zorán vagy a Quimby lép fel a Művészetek Völgyében?

Jó hírünk van: mindketten! 2023. július 21. és 30. között a 32. Művészetek Völgyében több jubileumot is ünnepelnek majd, továbbá izgalmas, kizárólag a fesztivál kedvéért született koncertekre is számíthatunk.
 
 Ritka percek selyemszalagja: Zorán az Arénában

A ritka percek selyemszalagja: Zorán nagykoncert márciusban

Aki volt már Zorán-koncerten, tudja, hogy az nem csak egyetlen dal erejéig ünnep. Ritka percek, amelyek kiemelnek a hétköznapok sodrásából. A nagykoncertek közül is kimagaslanak azok, amelyeket az Arénában rendeznek.
 
Zorán duplázik a Kongresszusiban

Zorán duplázik a Kongresszusiban

A nagy érdeklődésre tekintettel Zorán 2022. március 19-én dupla koncertet ad a Budapest Kongresszusi Központban.
 
 
Fotó: Erődfeszt

Az erőd legyen veled: egész nyáron fesztivál a Monostori Erődben

Minden hétvégére kínál programokat a komáromi Monostori Erőd, a programban koncertek, hadijátékok, történelmi színielőadások is megtalálhatók.
 
Koronvírusos  a zenekarban – Zorán lemondta közelgő koncertjeit

Koronvírus a zenekarban – Zorán lemondta közelgő koncertjeit

Éppen a minap zongoráztuk végig bizonyos előadók koncertjeit, hogy biztosan megtartják-e őket, és nyugtáztuk, hogy példának okáért Zorán turnéja megy tovább. Egészen eddig.
 
A Metro együttes (Fortepan)

Így vették fel ötven éve az első magyar koncertlemezt

Fél évszázada, 1970. május 30-án és 31-én, szombaton és vasárnap zajlott az első magyar koncertlemez stúdiófelvétele. A jubileum alkalmából Sztevanovity Zorán és Dusán, valamint Frenreisz Károly idézte fel a Metro együttes Egy este a Metro Klubban... című lemezének és a zenekar...
 
Fotó: haon.hu

Demjén-, Presser Gábor- és Zorán-koncertek: the show must go on!

Tegnap az ORI vezetőjének véleményét közvetítettük, most, a HAON Hajdú megyei hírportálnak köszönhetően, Szabó Béla, a Gag Management Kft. ügyvezetője álláspontját közöljük.
 
Fotó: Zorán/FB

Zorán karanténajándéka

"... most már világosan látszik, hogy egy darabig nem fogunk találkozni. Nekünk, zenészeknek ez az időszak kényszerű lehetőséget ad arra, hogy kiszálljunk a rohanásból, átgondoljunk sok mindent, mi fontos, mi nem" – írta Zorán a Facebook-posztjában.
 
Fotó: YouTube

Citromízű banán – Zorán mesél

Pontosan 50 évvel ezelőtt jelent meg a Metro zenekar klasszikus felállásának egyetlen lemeze, a Metró. A legendás album dalait a rajongók Zoránnal együtt hallgathatják végig november 28-án Budapesten, a B32 Galéria és Kultúrtérben, ahol az énekes mesél is a lemezről, az akkori...
 
Pirkadattól alkonyatig –  The Rose: Dawn To Dusk Tour (Papp László Aréna, 2024. március 17.)

Pirkadattól alkonyatig – The Rose: Dawn To Dusk Tour...

Egy zenekar Dél-Koreából? Ó, csak egy újabb tinglitangli K-pop banda.... Ó, nem: ezek a srácok hangszereken játszanak, nem is rosszul, és mindezt...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.
Új koncertek