Fotó: Pohoda/FB

Elmarad a Pohoda, amely megérdemelne egy fair play díjat

Amikor az első fesztiválkörképünket készítettük, feltűnt nekünk, hogy a magyar rendezvényeknek eléggé hiányos a kommunikációjuk, a többség a Maradj Otthon Fesztivált tolta a FB-oldalán, s miközben ömlöttek az egyéb hírek, kevesen szólították meg érdemben a követőiket....
 
Vangelis zenéje, Sophia Loren hangja – sírtál már tésztareklámon?

Vangelis zenéje, Sophia Loren hangja – sírtál már tésztareklámon?

Érzelmes – nagyon olasz – reklámot csinált a Barilla Sophia Lorennel és Vangelis-szel közösen – olvastuk a Kreatív.hu-n.
 
 
Pink felgyógyult a koronavírusból, begurult, és egymillió dollárt adokozott

Pink felgyógyult a koronavírusból, begurult, és egymillió dollárt adokozott

Nemcsak ő, hanem hároméves kisfia is megfertőződött – mindketten jól vannak, de az énekesnő elég pipa az USA kormányára a tesztelések hiánya miatt.
 
Nincs fellépésük, mégis jótékonykodnak

Nincs fellépésük, mégis jótékonykodnak

Tudjuk, hogy nem csak a zenei szakmában kerülnek nehéz helyzetbe az emberek, de talán épp ezért szívmelengető, ha egy zenekar, akinek jelenleg a lenullázott fellépések miatt nem túl rózsás az anyagi helyzete, nem magával, hanem a hányatott sorsú állatokkal is törődik.
 
Fotó: EFOTT

Egymillió forintot adományoz a László kórháznak az EFOTT

Július 15-től 20-ig lenne idén Sukorón az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Sokan sokat ígérnének egy megbízható látónak, hogy mondja meg, mi lesz nyáron. Az EFOTT egyelőre reménykedik, bízik. De addig sem tétlenkedik...
 
Fotó: Vasvári Tamás/MTI

Nem húzta sokáig rongálás nélkül a pécsi vasútállomás zongorája

Mindössze három nyugodt hetet élt meg a pécsi vasútállomásra adományként kihelyezett közösségi zongora. Valaki úgy gondolta, feszültséglevezetésnek tökéletes darab, így azonnal tönkre vágta a helyiek új játékszerét.
 
 
Fotó: Dustin Rabin (FNM/FB)

Egy teljes koncertje bevételét ajánlja fel az ausztráloknak a Faith No More

Faith No More júniusban indítja európai turnéját – rögtön egy jótékonysági koncerttel: 9-én érkeznek a manchesteri O2 APOLLO koncertterembe. A koncert teljes bevételét az ausztráliai mentésben közreműködő alapítványok és szervezetek számára ajánlották fel ma.
 
Fotó: Vasvári Tamás/MTI

Valaki egy gyönyörű zongorát adományozott a pécsi vasútállomásnak

A bécsi Stingl Fivérek (Gebrüder Stingl) műhelyében 19. és 20 század fordulóján készült hangszert egy névtelenséget kérő magánszemély ajándékozta a vasútállomásnak.
 
Fotó: Metallica/FB

A Metallica több mint 200 milliót ajánlott fel az ausztrál tűzoltóknak

Már beszámoltunk Pink jó cselekedetéről meg a béna turisztikai kampányban érintett Kylie Minogue felajánlásáról – a gazdagok és híresek egymásra licitálva szállnak bele az adományozásba – ezúttal isten tartsa meg jó szokásukat...
 
Fotók: MTI

Koncertek, adományok, Millenáris: megkezdte a termelést a Mikulásgyár

Idén már 15. alkalommal, a Millenáris Parkban nyitja meg kapuit a Mikulásgyár központi helyszíne, ahol december 21-ig várják a rászorulók számára felajánlott tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szert, jó minőségű ruhát, játékot, könyvet, édességet – cserébe jó...
 
Charity Fest

Idén a Dürerbe költözik a Charity Fest, amelyen tavaly mi is főztünk!

A Budapest Bike Maffia idén is megrendezi a Charity Fest-et, ahol a jótékonykodás mellett családi programokkal és esti koncertekkel is várják a látogatókat! Tavalyi tapasztalataink alapján mindenkinek azt mondjuk, gyertek! Ígérjük, jó lesz! ;)
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek