Harley-Davidson Open Road Fest, Alpárfeszt

Egy megy, egy marad: Harley-Davidson Open Road Fest, Alpárfeszt

Újabb két hazai fesztivál terítette ki a kártyáit a közönség asztalára: a Harley-Davidson Open Road Fest bedobta a törölközőt, az Alpárfeszt viszont még próbálkozik a halasztással.
 
Komoly teher Miskolcnak a Jose Carreras-koncert lemondása

Miskolc még keresi a Jose Carreras-koncert új dátumát

Most már teljesen biztos, hogy idén elmarad a méltán híres Bartók Plusz Operafesztivál Miskolcon, ami egyben azt is jelenti, hogy Jose Carreras koncertjéről is lemondhatunk – adta hírül az MTI.
 
 
Egyelőre zárva maradnak a koncerttermek Franciaországban

Zárva maradnak a koncerttermek Franciaországban

Ha már a le Monde-ot emlegettük, francia illetőségű hír, hogy Emmanuel Macron szerdán bejelentette a koronavírus-járvány által súlyosan sújtott kulturális szektort támogató első állami intézkedéseket.
 
Alterába Fesztivál

Egyetlen kivétellel minden fellépőt átmentett 2021-re az AlteRába

A sok nyár végi halasztás mellett vannak olyan fesztiválok, amik végül úgy döntenek: jövőre sokkal nagyobb biztonságban vannak ők is és a látogatóik is. Idén Körmenden sem lesz buli.
 
East Fest Mezőtúr

East Fest Mezőtúr: nem állnak be az augusztus végére halasztott fesztiválok sorába

Menetrend szerint érkezik napi fesztivál-törlős rovatunk, ahol a a sokáig küzdő East Fest Mezőtúr is feladta a harcot a járvánnyal szemben. :(
 
Ezt a képeslapot idén nem a Vénégy Fesztiválról fogjuk feladni :(

Végre megszólalt a júniusi VéNégy Fesztivál – és el is búcsúzott

Napi fesztiváltörlős rovatunk sem maradhat el. A járvány legújabb áldozata a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó, ami júniusban lett volna esedékes új helyszínén, Nagymaroson.
 
 
CityRocks

Nem zenél idén Magyarország legnagyobb zenekara

Újabb hét kezdődött ma karanténos életünkben, és sajnos még mindig nem fogytunk ki a rendezvény-törlős hírekből. Mai áldozatunk a CityRocks Hungary.
 
 Photo by Markus Spiske from Pexels

Ja, bocsi: 500 FŐ ALATT sincs tömegrendezvény augusztus 15-ig

Azt nem értjük, hogy ezt miért nem lehetett az első vödör jeges vízzel ráönteni a szakmára, de bízunk benne, hogy velük egyeztettek, tisztában voltak vele, csak nekünk új infó...
 
Campus Fesztivál

A Campus Fesztivál osztódással éli túl ezt a hardcore nyarat

És újra, és újra, és újra... Úgyis tudjátok már a szokásos szöveget. Campus Fesztivál törölve. Azonban...!!!
 
VeszprémFest

Dido sajnos marad a kanapéján: idén elmarad a VeszprémFest

A mai bejelentésnek köszönhetően áradnak a hivatalos közlemények a rendezvények részéről. Jobb esetben próbálkoznak a halasztással, rosszabb esetben egy évet várnunk kell rájuk. Mint például a VeszprémFest esetében is... :(
 
Hitelt vesz fel a Rocmaraton, hogy vissza tudja adni a jegyek árát

Hitelt vesz fel a Rockmaraton, hogy vissza tudja adni a jegyek árát

Drámai hangulatú posztban közölte a rockfesztivál, amit ma mindenki közölni kényszerül, komolyan összeszorul az amúgy is összeszorult gyomrunk tőle...
 
Ördögkatlan fesztivál helyett Katlan-hosszúhétvége ősszel?

2020. nem bizonyult szerencsés évnek: elmarad a 13. Ördögkatlan Fesztivál

És ezzel így van az az augusztus 15. előttre tervezett összes fesztivál is pillanatnyilag, árad a balszerencse... 2020. október 22- 25. között viszont egy hosszú hétvégén át tartó rendezvényt, egyfajta Ördögkatlan-napokat szeretnének tartani – a falvak várják a visszatérőket, de a...
 
artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független...

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Aki a virágot szereti: nárcisz és napraforgó Csepregi Éva programjában

Nemrég szóltunk, hogy a nem rég életmű-koncertet adó énekesnő április 27-én Babócsán fog dalolni a nárciszok kacspán egybegyűlteknek (link a cikk végén), akkor – anélkül, hogy bármiről is tudtunk volna – úgy kommentáltuk az infót, hogy majd nyáron fog a napraforgóról énekelni. De nem kellett nyárig várni.

Bosnyák és magyar őrület egy dalban: Dubioza Kolektiv plusz Bohemian Betyars

Az őrületes – vagy még inkább őrült – koncertjeiről ismert Bohemian Betyars 15 éves történetében először a világ minden tájáról beenged közreműködőket saját zenei univerzumába. Ennek igazi ékköve a most megjelent Rush című dal, amelyet a Dubioza Kolektiv nem kevésbé fékezhetetlen csapatával közösen jegyeznek.
Új koncertek