Különleges beköltöző napot ad ajándékba a Fishing On Orfű

Különleges beköltöző napot ad ajándékba a Fishing On Orfű

A fesztivál a szervezők állítása szerint sosem volt még ekkora bajban. A szervezők szerint a Fishing jövője is kérdéses lehet.
 
Fotó: RockBalaton (Kajetán Jácint)

Elmarad a tavalyi év fesztiválja, feladta a küzdelmet a RockBalaton

Tegnap jelentették be a szervezők, hogy elmarad az idei évre tervezett RockBalaton fesztivál, amely az éveleji szavazásunkon elnyerte az Év zenei fesztiválja 2019 címet.
 
 
Salgótarjánban meghoszabbították a nagyrendezvények tilalmát

Salgótarjánban minden nyári tömegrendezvény elmarad

A kormány augusztus 15-ig nem engedélyezi 500 főnél nagyobb tömegrendezvény megtartását – az utána levőkről a hónap közepén döntenek –, Salgótarjánban ezt a határidőt meghosszabbítják.
 
Elmarad Közép-Európa legnagyobb históriás karneválja

Elmarad Közép-Európa legnagyobb históriás karneválja

Noha a szombathelyi Savaria Történelmi Karnevált augusztus 27. és 30. között tartották volna, a város vezetése úgy döntött, hogy idén törlik a város legnagyobb turisztikai rendezvényét.
 
Ellie Goulding koncertje tavaly (Coachella)

A Coachella is úgy járt, mint a tatai Víz, virág, zene fesztivál

Merthogy azt is először elhalasztották, aztán végleg törölték. Ha az ember belegondol, mi munkájuk lehetett az újraszervezésben... A hatóságok szerint azonban a körülmények még nem teszik lehetővé ilyen nagyszabású, tömegeket vonzó rendezvény megtartását.
 
Fesztivál törlés

Egy koncerttel és egy már halasztott fesztivállal kevesebb

Reménykedtünk benne, hogy a hazai járványügyi vészhelyzet enyhülésével már nem kell több programtörlős hírrel foglalkoznunk, de sajnos szinte minden napra jut valami elszomorító poszt.
 
 
Fotó: Campus Fesztivál Facebook

Így elevenedik meg a Campus fesztivált pótló programsorozat

Ígéretükhöz híven a debreceni Campus Fesztivál szervezői összerakták az elmaradt eseményt pótló Campus Eleven programsorozat fellépőinek névsorát, ahol gyakorlatilag összes hazai kedvenc tiszteletét teszi, legyen az rock, pop, mulatós vagy egy jó hajnalig tartó party.
 
Nagy-Szín-Pad!

Nagy-Szín-Pad!: a verseny elmaradt, az eredményhirdetés nem

Idén nem a megszokott formában jelentkezik a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató: versengés nélkül megvan a nyertes. Mind a négy.
 
Fotó: VeszprémFest Facebook

VeszprémFest: van egy jó meg egy rossz hírünk...

Érkezett némi jó hír az idén szintén a halasztást választó VeszprémFest 2021-es fellépőiről. Meg egy rossz is. De azt ígérik, jövőre 7 napig áll majd a bál több helyszínen!
 
James Blunt

Nem sikerült új időpontot találni a James Blunt-koncertnek

A koncertszervezők folyamatosan dolgoznak azon, hogy az elmaradt bulikat megpróbálják egy későbbi időpontban pótolni, azonban sajnos akad olyan külföldi sztár, akiről egy időre le kell mondanunk. :(
 
Fotó: MTI

Ákos nem megy a SZIN-re

Fogyatkozik az idei SZIN fellépőinek listája. Most azonban nem egy külföldi sztár mondta vissza a vendégszereplést, hanem a mi popikonunk, Ákos, aki komplett nyári turnéját törölte.
 
Beach Fesztivál

Elmarad a Beach Fesztivál

Ha azt gondoltátok, hogy kifogytunk a még nem nyilatkozó nyári fesztiválokból, tévedtetek! A mai "áldozat" a balatonfűzfői Beach Fesztivál.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek