Nem lesz feszt Belgiumban: hoppon maradtak a hiphop szerelmesei

Nem lesz feszt Belgiumban: hoppon maradtak a hiphop szerelmesei

A VestiVille nevű hiphop fesztivált Lommelben rendezték volna meg ezen a hétvégén, a város polgármestere azonban biztonsági problémákra hivatkozva leállította, mielőtt elkezdődött volna – olvastuk az Indexen.
 
Fotó: Ohmydeer Festival Facebook

Újabb ígéretes fesztivál dobta be a törölközőt

Tavaly indult, idén már nem lesz... Zala megye legújabb fesztiválja, az Ohmydeer is lemondta az idei szezont, mivel nem tudták volna biztosítani azt a színvonalat, amihez ragaszkodtak a szervezők.
 
 
Törölték az első hazai akusztikusra tervezett fesztivált

Törölték az első hazai akusztikusra tervezett fesztivált

A szervezők tették közre a hírt a hivatalos Facebook oldalukon, miszerint az idén augusztusra tervezett fesztivált nem tudják megtartani, de már tervezik a 2020-as verziót. Külföldre....
 
Elmarad Majka mai fesztiválos koncertje!

Elmarad Majka mai fesztiválos koncertje!

Kedves dunaújvárosiak, sajnos ma hiába várjátok Majkát a DUDIK fesztiválon. A menedzsment közlése szerint a fellépés a rapper betegsége miatt marad el. Ma mindenki más zenére táncol.
 
 Elmarad a Chinese Man koncertje

Elmarad a Chinese Man koncertje

Éppen a minap emeltük ki az eseményeik közül a legendás francia hip-hop kollektíva koncertjét.
 
Szuper voltál Miskolcon, ja, nem – Curtist ismét hiába várták

Szuper voltál Miskolcon, ja, nem – Curtist ismét hiába várták

Rövid időn belül újabb rajongóit veszítheti el Curtis, akire hiába vártak a miskolci Stamp Clubban december 29-én éjszaka – írja a Bors.
 
 
Elmarad Curtis és Emilio Arénába tervezett koncertje

Elmarad Curtis és Emilio Arénába tervezett koncertje

Erről a koncert szervezője a Facebookon értesítette a rapper rajongóit.
 
Rhoda Scott nemmrég rangos elismerésben részesült Franciaországban, többekkel együtt megkapta a Victoires du Jazz 2018 díjat

Elmarad a Rhoda Scott-koncert az Arénában – megvan az új időpont!

Rhoda Scott memendzsmentje lemondta a turnéja idénre tervezett állomásait, amelyek között sajnálatos módon a november 11.-re tervezett budapesti koncert is ott van. A Hammond-orgona mezítlábas királynője 2019. április 14-én pótolja az elmaradt koncertet.
 
Elmarad a norvég indie zenekar budapesti fellépése!

Elmarad a norvég indie zenekar budapesti fellépése!

Az A38 tette közzé, hogy legnagyobb sajnálatukra elmarad a norvég indie zenekar, a Kakkmaddafakka november 7-i budapesti fellépése.
 
Elmarad Radics Gigi szuperkoncertje az Arénában

Elmarad Radics Gigi szuperkoncertje az Arénában

Élete első önálló koncertjére készült Radics Gigi, és nem sokat teketóriázott: rögtön az Arénában! Ezt írtuk, amikor hírt adtunk a koncertről.
 
Fotó: Gipsy Kings/FB

Elmarad a Gipsy Kings holnapi koncertje!

De csak egy kicsit kell várni a pótlásra: október 29-én megtartják!
 
Fotó: Ráévász Sándor Official/FB

Ezért marad el Révész Sándor három koncertje is

A három koncertje is elmarad Révész Sándornak (Budatétény, Rátka, Siófok), a jegyeket visszaváltják. Az okokról egy Facebook-posztban számolt be a zenész.
 
A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul...

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Viva La Rock! Pünkösdvasárnap Budapesten koncertezik Marco Mendoza

Whitesnake, Thin Lizzy, Blue Murder, The Dead Daisies, Ted Nugent, Bill Ward, Journey – csak néhány jól csengő név a változatos, 1989 óta tartó karrierből. Marco Mendoza nevével egészen biztosan találkoztak már a rock és a hard rock műfajok hazai kedvelői. Szeret visszajárni hazánkba, szólóban már kilencedik alkalommal tér vissza...

Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Telekom Electronic Beats 2024: pop-, klub- és kísérleti zenei műfajban összesen 34 zene jelenik meg május 24-én, és idén először videó kategóriában is várták a pályaműveket.
Új koncertek