Az olaszok soha nem fogják elfelejteni az erkélykoncerteket

Olaszország volt az első, amelyet tavaly ilyenkor lezártak Európában. Most az olaszok azt mondják, soha nem fogják elfelejteni a hirtelen, estéről reggelre lezárt városokat, a teljesen üres utcákat és tereket, az utakat eltorlaszoló rendőri ellenőrzőpontokat, a balkonokon tartott közös koncerteket, az egészségügyi dolgozóknak szánt tapsot, a koporsókat szállító kamionsorokat, az élelmiszerboltok előtti sorbanállást...

Az olaszok soha nem fogják elfelejteni a balkonkoncerteket
Járunk egyet? Erkélykoncertek a 11. kerület szívében

Járunk egyet? Erkélykoncertek a 11. kerület szívében

Kultikus házak és erkélyek elevenednek meg októberben a XI. kerület központjában egy szervezett séta keretében: "Hosszúlépés. Járunk?" csapata és Max & Future szervezésében október 17-én, szombaton.
 
Erkélykoncert

Ma Roland ad erkélykoncertet!

Ne lepődjetek meg, ha ma este pontban hét órakor a szomszédban felcsendül az Eurovízió kezdőhangja élőben! Nem kell aggódni, nem házibulit tartanak, csupán egy közösségi felhívásnak tesznek eleget. ;)
 
Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek