Gratulálunk a Budapest Bár alapító-vezetőjének!

Március 15-én Farkas Róbert zenész, a Budapest Bár zenekar alapítója és vezetője a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetésben részesült.

Fotó: Udvardi Attila
Fotó: Youtube

Olivia Newton-John, Elton John és két magyar is szerepel a királynő újévi kitüntetési listáján

Az uralkodói kitüntetéseket évente kétszer ítélik oda, először II. Erzsébet királynő júniusi "hivatalos" születésnapján, majd újév előestéjén. Az idei újévi elismerések szombat hajnalban közzétett listájára 1097-en kerültek fel.
 
Fotó: Veszprém Fest

Az UNESCO a zene városa díjat adományozta Veszprémnek

A zene városa címmel tüntette ki Veszprémet az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete, az UNESCO – jelentette be közleményben a város polgármestere.
 
 
MTI Fotó: Balázs Attila

Kitüntették Szörényi Leventét

Szörényi Levente Kossuth-, és Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, gitáros, énekes és szövegíró kapta idén a Kölcsey-emlékplakettet a magyar kultúra napjának alkalmából adták.
 
A Szigeté volt az év legjobb zenei felhozatala 2017-ben

A Szigeté volt az év legjobb zenei felhozatala 2017-ben

Ezzel sokan vitatkoznának, a European Festival Awards azonban döntött: A Line-up of the year, azaz a tavalyi év legjobb zenei felhozatalának díját vehették át a Sziget képviselői az European Festival Awards, a fesztiválok legnagyobb megmérettetésének díjátadó gáláján szerdán késő...
 
Charles Aznavour rangos elismerést kapott

Charles Aznavour rangos elismerést kapott

Charles Aznavour Wallenberg-emlékérmet kapott, amelyet Reuven Rivlin izraeli államelnök adott át neki csütörtökön második világháborús hősiességéért.
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Magyar kitüntetést kapott Ennio Morricone

A Magyar Érdemrend középkeresztjével tüntették ki Ennio Morricone Oscar-díjas zeneszerzőt, aki az állami elismerést budapesti koncertje előtt vehette át szerdán.
 
 
Keresztes Ildikó már tényleg (érdem)keresztes: zenészeket is kitüntettek az ünnep alkalmából

Keresztes Ildikó már tényleg (érdem)keresztes: zenészeket is kitüntettek az ünnep alkalmából

Zeffer András zenész, a P. Mobil egykori, a MobilMánia jelenlegi tagja, Török Ádám, a Mini együttes vezetője, Keresztes Ildikó énekesnő, Koltay Gergely zenész, zeneszerző, a Kormorán együttes alapító tagja a Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést vehette át.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek