Fotó: BBC

Vajon Ed Sheeran kimarad ebből az egészből?

December közepén közöltük a hírt, hogy a brit szupersztár vagy másfél évre otthagyja a mókuskereket, és elvonul levegőt venni, utazni, olvasni, írni... A legutóbbi FB-posztja is december 19-án született, tehát komolyan vette saját elhatározását.
 
Fotó: Wales Online

Fesztivál-, koncert- és színházi építők alakítják át a stadiont kórházzá

Zenei fesztiválok és egyéb rendezvények helyszínének megépítésével foglalkozó szakemberek segítségével alakítják át a cardiffi Principality Stadiont egy kétezer ágyas tábori kórházzá a koronavírusos páciensek számára – írja a BBC News.
 
 
A Rocky zenéjével próbálnak jobb hangulatot teremteni az amerikai kórházakban

A Rocky zenéjével próbálnak jobb hangulatot teremteni az amerikai kórházakban

Több amerikai kórházban zenével próbálnak javítani a betegek és az orvosok kedélyállapotán az új koronavírus okozta járványban – jelentette az amerikai közszolgálati rádió (NPR) egy vasárnapi riportjában.
 
Fotó: news.yahoo.com

Járványkórház lett az Eurovíziós Dalfesztivált eredeti helyszínéből

Kórházzá alakították a koronavírus-járvány terjedése miatt elmaradt Eurovíziós Dalfesztivál rotterdami helyszínét, az Ahoy konferenciaközpontot. A létesítmény hétfőn a honlapján tudatta, hogy egyelőre 88 beteget tudnak elhelyezni, de ez a kapacitás később akár 680 ágyasra nőhet.
 
Nem védte meg a buborkék...

Jó hír: az első tesztje negatív a Rammstein frontemberének

Tegnap számoltunk be arról – magyar és külföldi lapértesülésekre hivatkozva –, hogy Till Lindemann koronavírusos, és karanténban van egy berlini kórház intenzív osztályán. Ebből mára már csak a második bizonyult igaznak, de az is elmúlt...
 
Fotó: Müpa

Több mint három év után elhagyhatta a kórházat Lerch István!

Sokan nem hitték, hogy sikerül a két életmentő- és egy korrekciós koponyaműtét után talpra állítani a legendás zenészt. De Lerch István mindenkire rácáfolt: már otthon gyógyul és a Blikken keresztül üzent mindenkinek: Köszönöm, jól vagyok!
 
 
Fotó: Scorpions/FB

Talpraállt a frontember: a Scorpions meg tudja tartani szerdai koncertjét Sydney-ben

A Blikk értesülése szerint még úgy volt, hogy a zenekar Melbourne-ben meg tudta tartani a koncertjét, de a következő állomáson már nem tudnak megjelenni, mert a frontember kórházba került.
 
Fotó: Mónus Márton/MTI

Szilveszteri bulimérleg: több mint 200 embert vittek a detoxba

Győrfi Pál közleménye szerint balesetek, tűzesetek, verekedések és belgyógyászati rosszullétek mellett több mint 200 embert kellett túlzott alkoholfogyasztás miatt kórházba vinni, mintegy 10 százalékuk kiskorú volt.
 
Három év után után hazamehetett a kórházból Lerch István!

Három év után után hazatérhet a kórházból Lerch István!

Egy állítólag csodával határos rehabilitációs módszernek köszönhetően az Erkel Ferenc-díjas zenész újra talpra állt és képes járni – adta hírül a Blikk.
 
Fotó: P.Mobil/FB

Már három hete kórházban van Lóri

A P. Mobil "Aranylakodalom" turnéja nagyban pörög tovább, mindeközben Schuster Lóránt kórházban van, s onnan üzent annak, "akit érint".
 
Ezen a Nine Inch Nails-feldolgozáson a 8. másodperctől sírni fogsz

Ezen a Nine Inch Nails-feldolgozáson a 8. másodperctől sírni fogsz

A Kreatív.hu-n bukkantunk Sick Kids kórházat támogató alapítvány klipjére, amely az mutatja meg, mekkora küzdelem folyik a nap 24 órájában a kis betegek gyógyulásért.
 
24.hu: Feltámadt egy halott az ukrán metálzenétől

24.hu: Feltámadt egy halott a metálzenétől

Egy halottnak nyilvánított férfi éktelen dörömbölése és rikácsolása futamított meg egy hullaházban próbáló ukrán metálzenekart – írja a hírportál.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek