Fotó: Blikk (2018.04.07)

Kirakták a rádióból Dévényi Tibi bácsit – egy kívánság sincs

Távoznia kellett a Retro Rádióból a népszerű lemezlovasnak – de nem azért mert rosszul célzott volna a pöttyös labdákkal, hanem azért, mert 74 éves – írja a Blikk.
 
Fotó: pexels.com

Egy dolog jó a rádiókban: hogy nem hallom őket

Három dolog lehetséges: akik vesznek lemezeket, azok nem hallgatnak rádiót; akik hallgatnak rádiót, azok nem vesznek lemezeket; a rádiók szerkesztői lemezeket sem vesznek és rádiót sem hallgatnak. Még a saját adójukat sem.
 
 
Fotó: Pexels.com

Megvan, melyik 100 magyar számot játszották tavaly a legtöbbször a rádiók

Mi több, összesített éves listát készített a Mahasz 9 másik kategóriában is, de mi most csak a magyar mezőnyt, vagyis a Magyar Rádiós Top 100-at vesszük górcső alá, abból is az első tízet emeljük ki.
 
Fotó: Rúzsa Magdi/FB

A TOP 10 az év utolsó előtti Magyar Rádiós Top 40 listából

Míg a Rádiós Top 40 elsősorban azt mutatja, hogy az adott héten országos szinten melyek a legnépszerűbb dalok, a legtöbb ember által hallott felvételek, addig a Magyar Rádiós Top 40 azokat a dalokat vonultatja fel, amelyeket a rádióállomások összesen legtöbbször tűznek műsorukra.
 
Ha érdekel Presser Gábor, este 8-kor kapcsold be a rádiót!

Ha érdekel Presser Gábor, este 8-kor kapcsold be a rádiót!

Presser Gábor csütörtök este 20:00-kor a Sláger FM-en beszélget Abaházi Csabával.
 
Fotó: post-gazette.com

Thom Yorke, a Radiohead frontembere Európában turnézik

Yorke június végén, Anima címmel jelentette meg harmadik szólólemezét – ez az album is kiemelt szerepet kap az USA-ban és Európában folyó turnén, amelynek dátumait és helyszíneit tegnap jelentették be.
 
 
Fotó: Femina.hu

Császár Előd újra a rádióban - Helyet kapott a Sláger FM csapatában

Nagy port kavart az egykoron szép reményekkel induló popsztár rádiós visszatérése a kommentelők közt, mivel az emberek jelentős része a mai napig nem bocsátotta meg neki, hogy 1998-as halálos közúti balesetet okozó ügyében csupán felfüggesztett büntetéssel távozott a bíróságról.
 
Csütörtökön éjfélkor elhallgat a 89.5 Music Fm

Csütörtökön éjfélkor elhallgat a 89.5 Music Fm

Ahogy az előzetes híreinkből is tudható volt, 7 év után, csütörtökön éjfélkor elhallgat a Music Fm. Minden zenei adó elhallgatása miatt vérzik a szívünk, a munkatársaknak köszönjük az eddigieket – és kívánjuk nekik, hogy találják meg az új helyüket a rádiózás és/vagy a...
 
Meghalt a Rock FM, éljen a Rocker Rádió!

Meghalt a Rock FM, éljen a Rocker Rádió!

Február elsején sugározta utolsó adását a Rádió Rock 95.8. Ugyanezen a napon felbukkant a FB-on a Rocker Rádió profilja. A két zenei adó között van egy közös pont: az új rádió bemutatkozó posztját író Kalácska Gábor.
 
Végre egy jó hír: tovább szólhat a Jazzy

Végre egy jó hír: tovább szólhat a Jazzy Rádió

Ismét a Jazzy Rádió működhet majd a Dél-Budapest 90,9 MHz rádiós frekvencián a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának döntése értelmében – írja a Marketing & Média Online.
 
Februárban elhallgat az egyetlen magyar rockrádió, a Rock FM

Februárban elhallgat az egyetlen magyar rockrádió, a Rock FM

A hír, amelybe belefutottunk, egész jól kezdődik: "Megmenekül a Sláger FM" – írta a FÜHÜ. Lejjebb görgetve azért már találtunk némi szomorúságra adó okot, de várjuk ki a végét. Szó szerint.
 
Összeállt a Rock and Roll Hírességek Csarnokának 2019-es osztálya

Felállt a Rock and Roll Hírességek Csarnokának 2019-es hadosztálya

Lezárult a szavazás, és már nyilvánossá is vált, kik azok a szerencsések, akik 2019-ben ünnepélyes keretek közt kerülnek majd be a Rock & Roll Hall of Fame megbecsült tagjai közé. A vesztesek pedig jövőre újra próbálkozhatnak.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek