Többet nem ébredünk Jáksóval

2020/04/06  ·     ·  koncert.hu, MTI

Jáksó László már ma reggel sem volt hallható az elmúlt hónapokban általa vezetett Sláger Reggel című műsorban. Három évvel ezelőtt, 2017 márciusában csatlakozott a Sláger FM csapatához.

Többet nem ébredünk Jáksóval

A Media1 hétfőn délután telefonon érte utol Jáksó Lászlót, aki megerősítette, hogy megszűnt közte és a Sláger FM között a munkakapcsolat. Ez azt is jelenti, hogy a kreatívigazgatói feladatkört sem tölti már be. A rádióval kötött titoktartási szerződésre hivatkozva nem árulta el a döntés kezdeményezőjét és okát. Annyi azért megosztott a portállal, hogy gondolatai nem feltétenül a média, hanem a programozás körül forognak.

 

Jáksó László, Sláger Rádió

 

 

Szólj hozzá!


ABBAtar 2022 – Így ünnepli meg az 50 éves évfordulót a legendás négyes

ABBAtar 2022 – Így ünnepli meg az 50 éves...

A hetvenes évek ikonikus zenekarának tagjai – Agnetha Fältskog (70), Björn Ulvaeus (75), Benny Andersson (73) és Anni-Frid Lyngstad (74) – egy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Új könnyűzenei online rádió indult

Beat néven szeptember elsején új digitális rádió indult a hazai könnyűzenei élet támogatása céljából.

Márciusban Budapestre jöttek volna – egyelőre nincs hazai állomás az európai turnéjukban

A Palaye Royale márciusban adott volna koncertet az a A38-on, az ismert okok miatt a bulit áthelyezték augusztusra, majd végleg törölték. Addigra gyakorlatilag az összes jegy elkelt, mert bár a nevük még nem mindenki számára cseng ismerősen, komoly rajongótáborral rendelkeznek világszerte, így nálunk is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek