Zeneszüret a pécsi utcákon, tereken és egyéb különleges helyszíneken

Egy hét alatt csaknem húsz helyszínen kínál programokat a Zeneszüret fesztivál, amelyet több mint háromszáz művész, közöttük José Cura világhírű operaénekes fellépésével rendeznek meg szeptember 4. és 10. között Pécsett.

Fotó: Facebook/Filharmónia Magyarország
A fotó illusztráció (MMKM)

Egy Ikarus 311-es is forgalomba áll a vácrátóti szüreti mulatságon

Veterán járműveket és mezőgazdasági munkagépeket állítanak ki szombaton a szüreti mulatságon Vácrátóton, ahol a Nemzeti Botanikus Kert és a rendezvény helyszíne között egy Ikarus 311-es busz szállítja a látogatókat.
 
Ilyen volt tavaly...

Nem lesz nagyszínpad a ma kezdődő szüreti fesztiválon Tokajban

Ma kezdődik és vasárnapig tart a Tokaji Szüreti Napok: a rendezvényen lesz többek között utcaszínház, népi játékok tere, tűzzsonglőrshow és interaktív történelemóra, de bemutatkoznak a gólyalábasok és vásári komédiások is
 
 
Újpesten Tátraival és Budapest Bárral erősít a Szüreti Mulatság

Újpesten Tátraival és a Budapest Bárral erősít a Borfesztivál

Itt van az ősz, itt van újra, és nem meglepő módon ilyentájt sorban tartják a szürettel és borral kapcsolatos rendezvényeket. Újpesten a zenei kínálatban két húzónév is található: péntek este a Budapest Bár, szombat este pedig a Tátrai Band lép színpadra. A rendezvény ingyenes!
 
Érdi Napok

Ez ÉRDekelni fog: tripla buli Érden

Az évtizedes hagyományokkal rendelkező Érdi Napok rendezvénysorozat idén szeptember 9-15. között három tematikus eseménnyel gazdagítja a programkavalkádot. Az ÉNFeszten a Wellhello, az Érdi Jazz Fesztiválon Szakcsi Lakatos Béla, az Érdi Szüreten pedig az Animal Cannibals lesz a főfellépő.
 
Új néven, de változatlanul ingyenes programokkal vár a Boglári Szüreti Fesztivál

Láng és Víz Show-val és többek között egy 140 tagú együttessel vár a Boglári Szüreti Fesztivál

Bár a főtámogató bedobta a törölközőt, Boglár mégsem marad fesztivál nélkül. Augusztus 16-20. között rengeteg programmal, köztük például a Magna Cum Laude, a Road, a Useme, az Old Boys, a Zorall, a Bikini és a Paddy and the Rats koncertjével, no meg ízletes borokkal vár mindenkit a...
 
Fotó: Lelle Híradó

Kiszáll az alapító az ország egyik legnagyobb ingyenes fesztiváljából

Több mint 40 év után a Balatonboglári Szüreti Fesztivál megálmodója és névadója a BB Balatonboglári Borgazdasági Zrt. idén nem vesz részt a BB Balatonboglári Szüreti Fesztivál szervezésében és támogatásában.
 
 
Fotó: Sziget 2017/Cirkusz Sátor

Kiderült, milyen fesztiválra járnak a magyar nők legszívesebben

A magyarok harmada jár fesztiválokra, amelyek közül a könnyűzenei, a gasztronómiai és a városi fesztiválok a legnépszerűbbek – derült ki a Kutatópont Kft. szerdán nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatásából.
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek