Küldj egy fotót, ha ott voltál Veszprémben!

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros elnevezésű rendezvénysorozat alkalmával több mint 3500 programon vehetett részt a sok százezernyi látogató a Bakony-Balaton régió 116 településén. A szervezők most azt szeretnénk megtudni, kinek mi volt legemlékezetesebb eseménye.

Ezt is Veszprémből hoztuk :)
Fotó: Freeze Festival

Fagyos fesztivál a műjégpályán: Generali Freeze

November 23. és 25. között, 3 napon át várja a Városligeti Műjégpálya és a Generali Freeze fesztivál a téli álmot nem alvó fiatalságot különböző zenei- és sportprogramokkal. Korcsolyázz, próbálj ki új sportokat vagy csak táncold át az éjszakát – egy forralt borral a kezedben...
 
I. Józsefvárosi Jazzfesztivál (2021). Fotó: Nagy István Dániel

Jazzfesztivál a vásárcsarnokban és a Rákóczi téren a hétvégén

Szeptember 15-én, pénteken kezdődik és vasárnapig tart a III. Józsefvárosi Jazzfesztivált. A koncertek helyszíne a Rákóczi tér, illetve a Rákóczi téri vásárcsarnok lesz.
 
 
Fotó: Erhardt László

Skorpió 50 – nosztalgiabuli a Városligetben

Nincs újra az úton a Skorpió, de nagyon sokan örültünk, hogy úgy tett, mintha létezne... Ez egy kicsit csalóka koncertbeszámoló lesz, mert 2023. 09. 03-án négy koncert volt a Városligetben a Skorpió 50 néven meghirdetett rendezvényen, de mi csak kettőt láttunk – és most csak egyről...
 
Fotó: Erzsébetváros

50. szülinap, avagy a nagy LGT BUMMM-buli a Dob utcában

Idén ötvenéves a Locomotiv GT legendás nagylemeze, a BUMMM, amelynek olyan örök érvényű dalokat köszönhetünk, mint a Miénk itt a tér, a Gyere, gyere ki a hegyoldalba, a Kék asszony vagy éppen a Ringasd el magad. És ez volt a zenekar első albuma, amelyen Somló Tamás játszott, és az...
 
Készen áll már a híd – piknikkel egybekötve adják át ma a Lánchidat

Készen áll már a híd – piknikkel egybekötve adják át ma a Lánchidat

A Lánchíd-piknik pénteken 18 órakor kezdődik és éjfélig tart a Fővárosi Önkormányzat és a BKK szervezésében, ismeretterjesztő programokkal, utcazenészekkel, étellel és itallal, fényoroszlánokkal várja az érdeklődőket, sötétedés után pedig különleges, alkalomhoz illő...
 
Fotó: Fővárosi Állat- és Növénykert

Koncertek is lesznek az állatkertben Szent Iván éjjelén

Koncertekkel, fényfestéssel, látványos produkciókkal, tűzzsonglőrökkel, a csillagos ég csodáival, valamint sok más érdekességgel várja a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykert Szent Iván éjjelén, péntek este a közönséget.
 
 
Terülj, terülj piknikplédem! Óriás kerti parti a Városligetben

Terülj, terülj piknikplédem! Óriási kerti parti a Városligetben

Jön, jön, jön az idén 12 éves Rosalia Borpiknik. A főváros legnagyobb nyárindító kerti partija idén új névvel várja a borok szerelmeseit és az igazi kikapcsolódásra vágyókat.
 
Ingyenes szabadtéri elektronikus zenei party szombaton a Városligetben

Ingyenes szabadtéri elektronikus zenei party szombaton a Városligetben

A PULP Open Air party 2023. május 13-án, szombaton 21 órakor kezdődik a Pavilon Kertben, rögtön a LavaLava producer duó két DJ tagjával, Toloval és Falcaoval.
 
Modern kori vurstli a Városligetben – indul a zenei szezon a Pavilon Kertben

Modern kori vurstli a Városligetben – indul a zenei szezon a Pavilon Kertben

A Liget fái közé új szórakozóegységek és rendezvények igyekeznek visszahozni a klasszikus vurstli-életérzést – immáron modern köntösben. A városligeti Pavilon Kertben 2023. április 28-tól indul a tematikus zenei szezon.
 
Betolják a Dj-pultot ez ERZSi Műhelybe

Betolják a dj-pultot az ERZSi Műhelybe

Március 27. és április 22. között rendezi meg a KÉK – Kortárs Építészeti Központ és Erzsébetváros Önkormányzata a NYITVA! fesztivált.
 
 Szabó Balázs és Grecsó Krisztián

Jövő hétvégén búcsú lesz Terézvárosban – koncertekkel

Október közepén az Avilai Nagy Szent Teréz Plébánia dupla jubileummal várja a hívőket és minden érdeklődőt a belvárosban, ahol Ávilai Szent Teréz szentté avatásának 400. évét, s egyúttal halálának 440. évfordulóját közösen ünneplik majd az egybegyűltek.
 
A fotó illusztráci

Vente a festejar con nosotros!

A Cervantes Intézet idén is meghívást kapott a kerület legnagyobb fesztiváljára, ahol három napon keresztül a zene, a tánc, a színház, a gasztronómia, a kézműves sátrak és a civil szervezetek uralják az Andrássy utat a TE! Fesztivál keretén belül.
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek