Szabó Balázs és Grecsó Krisztián

Jövő hétvégén búcsú lesz Terézvárosban – koncertekkel

Október közepén az Avilai Nagy Szent Teréz Plébánia dupla jubileummal várja a hívőket és minden érdeklődőt a belvárosban, ahol Ávilai Szent Teréz szentté avatásának 400. évét, s egyúttal halálának 440. évfordulóját közösen ünneplik majd az egybegyűltek.
 
A fotó illusztráci

Vente a festejar con nosotros!

A Cervantes Intézet idén is meghívást kapott a kerület legnagyobb fesztiváljára, ahol három napon keresztül a zene, a tánc, a színház, a gasztronómia, a kézműves sátrak és a civil szervezetek uralják az Andrássy utat a TE! Fesztivál keretén belül.
 
 
Fotó: Carson Coma

Carson Coma, Manuel, ALEE: csütörtökön ponthatár-váró parti a Ligetben

Csütörtök este közzéteszik az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyekről a diákok idén is elsőként a Pont Ott Partin értesülhetnek.
 
Fotó: Krisna.hu

Két év után ismét végighúzzák a városon a szekeret: Krisna-fesztivál a Városligetben

Két év kihagyás után a Krisna-hívők ismét Szekérfesztivált rendeznek július 9-én, szombaton, Budapesten. Az indiai Szekérfesztivál során az éneklő, táncoló résztvevők hatalmas kötelekkel húzzák végig a városon azt a tarka és díszes szekeret, amelyen Krisna, azaz Isten egy...
 
 Tűzugrás is lesz az Állatkert Szent Iván-éji programjai között

Tűzugrás és koncert is lesz az Állatkert Szent Iván-éji programjai között

Különleges Szent Iván-éji programokkal várja a közönséget pénteken este a Fővárosi Állat- és Növénykert: színpadi műsor, tűzzsonglőr-bemutató, planetáriumi vetítés, állatos program, fényfestés, táncház és tűzugrás is lesz.
 
Fotók: Kováts Zsófi

Cseh Tamás-klipeket és kultikus játékfilmeket rejt Bereményi kalapja

A Bereményi kalapja című portréfilm a legendás dalszövegíró, filmrendező és szépíró Bereményi Gézát mutatja be interjúk, új Cseh Tamás-klipek, filmrészletek és archív felvételek segítségével. A filmet szombaton, a Margó Irodalmi Fesztivál záróeseményén is levetítik a...
 
 
Óriás kerti parti a Ligetben

Óriás kerti parti a Ligetben – rengeteg buborékkal

Nem számít, hogy kit és miért sodor az élet június 10. és 12. között a Városligetbe, csak az a fontos, hogy kergessük el a hétköznapok sötét felhőit és élvezzük a nyár napsugarait, az életet, a Rosalia borait – és a koncerteket.
 
Mennyit ér neked a kultúra? Június 3-án annyit fizetsz a jegyért a Városmajorban, amennyit gondolsz

Mennyit ér neked a kultúra? Június 3-án annyit fizetsz a jegyért a Városmajorban, amennyit gondolsz

Először május elején indított kampányt a Városmajori Szabadtéri Színpad azzal a felhívással, hogy határozza meg maga a néző a jegyárat. „A könyv olvasó nélkül papír és tinta, a film néző nélkül képkockák egymásutánja, a színház közönség nélkül a művészettől...
 
100 éve a Városmajorban – a szbadtéri színpad zenei programjai

100 éve a Városmajorban – a szabadtéri színpad zenei programjai

A Városmajori Szabadtéri Színpad fennállásának 100. évfordulóját még az eddiginél is gazdagabb programkínálattal és meglepetésekkel ünnepli 2022-ben. A nyár folyamán a legkülönbözőbb műfajokban alkotó előadók, s változatos dallamok, komoly- és könnyűzenei, jazz-, indie-,...
 
A Festetics Palota Tükörterme (festetics.hu)

Idén is lesznek palotakoncertek!

Ötödik alkalommal szervezi meg a a Magyar Kamarazenekar a Fővárosi Palotakoncertek programsorozatot. A nyitóhangversenyt ezúttal a Festetics Palota gyönyörű Tükörtermében tartja az Együttes – az ünnepélyes esemény egyben a Magyar Kamarazenekar 10. születésnapi koncertje is.
 
Mától 2 napos ingyenes minifesztivál lesz a Városháza Parkban

Éljen a tavasz! Mától 2 napos ingyenes minifesztivál lesz a Városháza Parkban

Három év után nyílik újra a Budapesti Tavaszi Vásár. Március 26-tól április 18-ig a Városháza parkban ingyenes koncertek, családi programok, kézműves vásár és gasztronómiai különlegességek várják a látogatókat. A nyitóhétvégén, március 26-án és 27-én naponta 4 koncerttel...
 
A Hősök megért téged

A Hősök együttérez veled

A rap formáció új kislemezzel, három vadonatúj dallal lepte meg a rajongókat. Az Átérzem címadó dalhoz videó is készült
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek