A Dimitrov tértől a csepeli Vasmunkás térig: térképen a 80-as évek szórakozóhelyei is

A Wichmann-kocsmától a Fortunáig: immáron térképen a 80-as évek szórakozóhelyei is

Vízi Ákos a 90-es évek után térképre vitte az előző 10 év felhozatalát, a klubok világát. A különbség szembetűnő – írja bejegyzésében.
 
Fotó: Ákos/FB

Idén elmarad Ákos Aréna-koncertje

Ákos dén is fellépett volna a Papp László Budapest Sportarénában, ám a rendezvény a koronavírus-járvány miatt egy évet csúszik: 2021. december 11-én lesz.
 
 
Három részletben tér vissza Ákos a színpadra

Három felvonásban tér vissza Ákos a színpadra

Ákos májusban úgy döntött, tekintettel arra, hogy idén több, utólag törölt vagy halasztott fesztiválon is megjelent volna az Idősziget turné keretében, nincs értelme bevenni a megmaradt rendezvényeket, s a fellépéseket egytől egyig törölték. De most visszatér!
 
Fotó: MTI

Ákos nem megy a SZIN-re

Fogyatkozik az idei SZIN fellépőinek listája. Most azonban nem egy külföldi sztár mondta vissza a vendégszereplést, hanem a mi popikonunk, Ákos, aki komplett nyári turnéját törölte.
 
MTK

Egymillió forintot kap, aki megírja az MTK új indulóját!

Zeneszerzők, szövegírók, figyelem! Új csapatinduló megalkotására írt ki pályázatot az MTK vezetősége – a nyertes a dicsőségen túl bőséges anyagi juttatásban is részesül.
 
A borítókép Weiler Péter grafikája

Rúzsa Magdi dalával elindult a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL

A MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL! szervezői a legnagyobb magyar fesztiválok, klubok, koncertszervezők. Közös céljuk, hogy ezen a virtuális fesztiválon otthonodban találkozhass kedvenc fellépőiddel, mert most tényleg az a legfontosabb, hogy maradj otthon!
 
 
Hangok a karanténból: pop, rock, indie, és az első online fesztivál!

Hangok a karanténból: pop, rock, Ákos – és az első online fesztivál!

Egyre több olyan felhívás kerül ki a FB üzenőfalára, amely online közvetített zene programot kínál. Elhatároztuk, hogy naponta 3-ra felhívjuk a figyelmet.
 
Fotó: YouTube

Ákos és Rúzsa Magdi nyitja a VOLTot

Június 30-án a Telekom VOLT Fesztivál 0. napján ezúttal a Road Movie kapja a főszerepet, a színpadon kora délutántól a Road Movie kötődésű hazai kedvencek lépnek majd színpadra.
 
Mi lesz veletek, Balaton Sound és B My Lake?

Mi lesz veletek, Balaton Sound és B My Lake?

A 24.hu belelapozott a Zamárdi Hírmondó októberi számába, és ott olyan dolgokra bukkant, amik felkeltették a mi érdeklődésünket is. Mentünk utánuk, és ezt olvastuk (kiemelések tőlünk):
 
 Lányával közös albumot készített Ákos

Lányával közös albumot készített Ákos

Négy év után új stúdiólemezzel jelentkezik Ákos. Az album 2019. október 2-án jelent meg IDŐSZIGET címmel, gazdag képanyaggal, 32 oldalas füzettel CD-n, emellett pedig természetesen elérhető a digitális zenei felületeken is.
 
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Meglepetések nélkül született végeredmény a Petőfi Zenei Díjátadón

Most már hagyományosan, külön gálaműsor keretében adták át tegnap este a 2019-es Petőfi Zenei Díjakat Zamárdiban, a Strand Fesztiválon. Nagy meglepetés nem történt, a nyertesek gyakorlatilag ugyanazok, akik évek óta gyűjtögetik a hasonló szobrocskákat a hazai zeneiparban. Mintha csak...
 
Mohácsi Márta fotói

Kihívás: nem szereti a fesztiválokat – elment a Fezenre tudósítani... (1.rész)

Jelenleg a Fezenes botránytól hangos a sajtó: a rendezvény közösségi oldalán azt közölték, körülbelül 15-20 "viselkedni nem tudó látogató" összeverekedett a fesztivál területén vasárnap a hajnali órákban. Információik szerint komolyabb sérülés nem történt, de a...
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek