Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A hazai rapszcéna feltörekvő csillaga június elsején tartja karrierjének eddigi legnagyobb, közel 3000 fős koncertjét a Margitszigeten, a...
 
 Tánc a Déri Miksa utcában

Tánc a Déri Miksa utcában

Improvizációs kortárstánc-előadással és közös szvingtanulással ünnepelik a tánc világnapját április 29-én, délután fél 5-től a Déri Miksa utcában.
 
 
Fotó: Azahriah/FB

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.
 
Fotó: LF Chant

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
 
A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
 
Fotó: Barta Imre

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
 
 
Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – költészet napja Bornai Tiborral

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.
 
Koncz Zsuzsa – Aréna: a koncert, amelyre az ember egy életen át emlékezni fog

A koncert, amelyre az ember egy életen át emlékezni fog

A magyar popzene állócsillaga múlt szombaton tizennegyedszer lépett a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.
 
Fotó: WMMD

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra...
 
A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát – 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt. Miközben javában készülnek a stadionos ünneplésre, a stúdióban is aktívak maradtak, érkezett is egy új dal.
 
Fotó: Csepregi Éva/FB

Aki a virágot szereti: nárcisz és napraforgó Csepregi Éva programjában

Nemrég szóltunk, hogy a nem rég életmű-koncertet adó énekesnő április 27-én Babócsán fog dalolni a nárciszok kacspán egybegyűlteknek (link a cikk végén), akkor – anélkül, hogy bármiről is tudtunk volna – úgy kommentáltuk az infót, hogy majd nyáron fog a napraforgóról...
 
Fotó: sinco

Bosnyák és magyar őrület egy dalban: Dubioza Kolektiv plusz Bohemian Betyars

Az őrületes – vagy még inkább őrült – koncertjeiről ismert Bohemian Betyars 15 éves történetében először a világ minden tájáról beenged közreműködőket saját zenei univerzumába. Ennek igazi ékköve a most megjelent Rush című dal, amelyet a Dubioza Kolektiv nem kevésbé...
 
A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek