Várd a májust – új zenei- és gasztrofesztivál a Városligetben ÚJ FELLÉPŐK!!!

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.
 
 Gitár Ünnep a Barba Negrában

Gitár Ünnep a Barba Negrában

Nagyszabású koncertet ad a Tornóczky All Access április 13-án a Barba Negrában, ahol a zenekar tagjai mellett további kiváló muzsikusok is színpadra lépnek.
 
 
Fotó: Balaton Sound

Partidömping délutántól pirkadatig – összeállt a Balaton Sound programja

Féltucat zenei helyszín, köztük két nagyszínpad, összesen közel 200 fellépő – összeállt a Heineken Balaton Sound teljes zenei programja. A fesztiválbeach július 3-án, szerdán startol és vasárnap hajnalig meg sem áll Zamárdiban.
 
guano apes

Szabadítsd fel a belső majmodat! A Barba Negrába költözik a Guano Apes koncertje

2022-ben telt ház előtt léptek fel az Akvárium Klubban, november 16-i visszatérésükre pedig fél évvel korábban elkeltek a jegyek, így a nagy érdeklődésre való tekintettel a Guano Apes koncertje átkerül a Barba Negrába.
 
Felnőtt velünk a Margaret Island

Felnőtt velünk a Margaret Island

"Minden levegővétellel újra megszületünk" címmel megjelent az idén tíz éves Margaret Island ötödik nagylemeze. A lemez hallgatása közben én is újra megszülettem, és az is biztos, hogy a mostani Margaret Island egész más, mint tíz évvel ezelőtt...
 
Fotó: Rise Against/FB

Két év után visszatér Budapestre a Rise Against

A chicagói punk-rock zenekar két éve járt utoljára Budapesten, most visszatérnek a legutóbbi nagylemezük, a Nowhere Generation folytatásaként kiadott kislemez dalaival, valamint legnagyobb slágereikkel augusztus 13-án Budapest Parkba.
 
 
Fotó: Babócsáért Egyesület

Csepregi Éva a nárciszoknak (is) fog énekelni

Nárcisznapot tartanak Európa legnagyobb összefüggő nárciszmezejének virágzása alkalmából április 27-én Babócsán.
 
Rhapsody in Blue – ez lesz az utolsó Bohém Fesztivál

Városi halottasház az Akváriumban

Először jön Magyarországra a ZillaKami és SosMula által New Yorkban megalapított hardcore rap duó, a City Morgue. Az Akváriumban az új lemezüket mutatják majd be, és garantáltan nem lesz halotti csend július 9-én, a NagyHallban.
 
Fotó:  Kornreich Gábor (www.szeretgom.hu)

Lampionos vízi karnevál Esztergomban – majális koncertekkel

Esztergomban 2024-ben is folytatódik a Fesztiválsziget programsorozat, melynek első nagyszabású eseménye az Akkor és Most Jármű Expo mellett a Lampionos Vízi Karnevál lesz – zenei aláfestéssel.
 
Nyár a Mézesvölgyben és a Margitszigeten

Nyár a Mézesvölgyben koncertekkel

Három nagykoncerttel – és hét színház előadásaival – várják az érdeklődőket a Mézesvölgyi Nyár összművészeti fesztiválon június 22. és augusztus 31. között Veresegyházon. A Margitszigeti Szabadtéri Színház pedig május 19-én, a Mária evangéliuma rockoperával indítja...
 
A kellemesen ismerőstől a radikálisan újig: tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Tánc az Erzsébet téren és mindenhol – tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Legendás fellépőkkel és izgalmas zenei felfedezésekkel vár idén is mindenkit a Budapest Ritmo április 11. és 13. között.
 
Fotó: Paolo Nutini/FB

Egy kvízzel indult a karrierje – az Akváriumban lép fel Paolo Nutini

Last Night In The Bittersweet című érkezik július 21-én, az Akvárium Klubba a zenei őstehetség, aki mindössze 18 éves volt, amikor öt albumra szóló szerződést írt alá az Atlantic Records-zal.
 
A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek