Budapesti Showszínház


Zenei stílusMusical

Közelgő Budapesti Showszínház koncertek

Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról - szimfonikus koncert

Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról - szimfonikus koncert

Budai Szabadtéri Színház Csillebérc július 10. (20:00)
Budapesti Showszínház

A Budapesti Showszínház 2012-ben alakult, Tóth Ádám rendező, író, színházi szakember vezetésével. A töretlen sikerrel játszó magántársulat operettek és musicalek bemutatásával foglalkozik, első sorban gála jellegű programok színrevitelével. Nevükhöz fűződik az Édes Anna musical változata, a Zenél a Pesti Broadway, a Nemzeti Operett Gála, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról szimfonikus szuperkoncert és sok egyéb, rendkívül népszerű nagyszínházi produkció is. 


Hírek és rajongók
www.facebook.com/budapestishowszinhaz
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A zenés, táncos rendezvényekre nem vonatkozik az enyhítés

A zenés, táncos rendezvényekre nem vonatkozik az...

A kormány úgy döntött, hogy az 5,5 millió oltás elérése után védettségi igazolvány nélkül is lehet szállodákba, éttermekbe, strandokra...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Moszkvában betiltották az 500 fősnél nagyobb rendezvényeket

Betiltotta az 500 fősnél nagyobb bel- és kültéri rendezvényeket az orosz fővárosban a koronavírus okozta járványhelyzet romlása miatt kedden Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester.

100 magyar zenekar: nagyon készül a nyár zárására a SZIN

A hazai zenekarok legnagyobb találkozója lesz idén a Szegedi Ifjúsági Napok. A szervezők eddig mintegy 100 magyar zenekart és előadót jelentettek be, de még jövögetnek majd új nevek. A SZIN idén egy napot még rá is húz, az így ötnapos buli augusztus 25-29 között lesz, a szegedi Partfürdőn.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek