Budapesti Showszínház


Zenei stílusMusical

Közelgő Budapesti Showszínház koncertek

Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról - szimfonikus koncert

Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról - szimfonikus koncert

Budai Szabadtéri Színház Csillebérc július 10. (20:00)
Budapesti Showszínház

A Budapesti Showszínház 2012-ben alakult, Tóth Ádám rendező, író, színházi szakember vezetésével. A töretlen sikerrel játszó magántársulat operettek és musicalek bemutatásával foglalkozik, első sorban gála jellegű programok színrevitelével. Nevükhöz fűződik az Édes Anna musical változata, a Zenél a Pesti Broadway, a Nemzeti Operett Gála, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról szimfonikus szuperkoncert és sok egyéb, rendkívül népszerű nagyszínházi produkció is. 


Hírek és rajongók
www.facebook.com/budapestishowszinhaz
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A NASA zenekara elképesztő felvételeket készített

A NASA zenekara elképesztő felvételeket készített

A "banda" megszámlálhatatlanul sok tagból áll: az űrhivatalnál csillagok, galaxisok és fekete lyukak adatai alapján hoztak létre zenét.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan egyeztetnek az oltási igazolvány szükségességéről, azonban a 18 év alatti korosztályt valószínűleg nem oltják be, kártyát sem kapnak majd: ha bevezetik a kötelező kártyát, az ifjúsági...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Ed Sheeran stúdiójában született a japán banda új dala

A 2005-ben alakult japán ONE OK ROCK 2019-ben megjelent „Eye of the Storm" album óta nem hallatott magáról, a visszatérésüket cserébe nagyon kitalálták.

Várhatóan a jövő héten nyitnak a teraszok

Amint a beoltottak száma eléri a 3,5 millió főt, kinyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai. A mai napig 3 145 592 embert oltottak be Magyarországon, közülük 1 349 314-en már a második adag vakcinát is megkapták. Figyelem: egy oltás nem egyenlő a védettséggel, legyetek körültekintőek!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek