Rálik Szilvia


HonlapNem ismert
Zenei stílusOpera/operett
Rálik Szilvia

opera énekesnő, szoprán

A szegedi Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán szerezett diplomát magánének szakon, majd a Szegedi Liszt Ferenc Konzervatórium egyetemi tagozatán folytatta tanulmányait. Énekelt Ausztriában, Svájcban, Németországban, Hollandiában, Franciaországban és Dániában.

A Magyar Állami Operaházban Wagner Siegfriedjében mutatkozott be, Erdei madárként. 2001-ben felvételt nyert az Operaház Stúdiójába, jelenleg a színház egyik vezető magánénekese. Főbb szerepei: Norma (Bellini: Norma), Liza (Csajkovszkij: Pikk dáma), Tosca (Puccini: Tosca), Salome (R. Strauss: Salome), Elektra (R. Strauss: Elektra), Menyasszony (Szokolay: Vérnász), Lady Macbeth (Verdi: Macbeth), Abigél (Verdi: Nabucco). 2008 nyarán nagy sikerrel mutatkozott be Turandotként a Szegedi Szabadtéri Játékokon. 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Lángoló: Sok zenész felhagyhat a zenéléssel a járvány miatt

Lángoló: Sok zenész felhagyhat a zenéléssel a...

Az egy dolog, hogy félbe kellett szakítani a turnézást, a koncertezést, a felvételeket mindent, a Lángoló Gitárok megújult oldala szerint – és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

ABBAtar 2022 – Így ünnepli meg az 50 éves évfordulót a legendás négyes

A hetvenes évek ikonikus zenekarának tagjai – Agnetha Fältskog (70), Björn Ulvaeus (75), Benny Andersson (73) és Anni-Frid Lyngstad (74) – egy londoni stúdióba vonultak, hogy együtt dolgozzanak a 2022-ben esedékes ABBAtar elnevezésű hologramturnéjukon. A „fellépésekkel” a zenekar megalapításának 50. évfordulójáról fognak a...

Prince-albumot és pólót nyerhetsz – alig kell tenned valamit érte

Rövidesen a boltok (virtuális) polcára kerül a „Sign "☮" the Times" újrakevert változata., amelyen nem csak az 1987-es dalokat tartalmazza, hanem Prince hagyatékának további 63 kiadatlan felvételét. Olyan eddig sosem hallott felvételek kerültek fel, amiket a legenda 1979 és 1987 között rögzített.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek