Avocado Music Cafe & Restaurant


CímBudapest, 1056, Nyári Pál u. 9.
Avocado Music Cafe & Restaurant
AVOCADO RESTAURANT & MUSIC CAFE

Cím: 1056 Bp, Nyári Pál u. 9.

Elérhet minket:

• Kék (3-as) metróval:a „ Ferenciek tere ” megállónál leszállva pl. a Károlyi Mihály-Irányi-Veres Pálné-Nyári Pál utcákon, vagy szintén a kék metrót használva, de a Kálvin téren leszállva pl. a Kecskeméti-Papnevelde-Nyári Pál utcákon át gyalog közelítheti meg éttermünket.

• Piros (2-es) metróval: az Asztória megállónál leszállva pl. a Kossuth Lajos-Károlyi Mihály-Irányi-Veres Pálné-Nyári Pál utcákon keresztül juthat el hozzánk.

• Autóval: parkolás a környező utcákban, illetve az Erzsébet híd alatti parkolóban.

• Egyéb: pl. a Váci utcán sétálva is betérhet hozzánk, alig pár lépés a Nyári Pál utcára betérve.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Itt a jubileumi Glastonbury fesztivál első nagy neve: Paul McCartney

Itt a jubileumi Glastonbury fesztivál első nagy neve:...

A 2020-as Glastonbury Fesztivál bérleteinek első pakkjait október 3-án, csütörtökön 18 órakor tolták ki a netre, s mindössze 27 perc alatt...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

Szomorú hírt kaptunk a Budapesti Fesztiválzenekartól

A BFZ arról értesített minket, hogy a megszűnt taót kompenzálni hivatott többlettámogatásból 200 millió forintban részesül, mely összeg az együttes esetében az utóbbi évek taotámogatás-átlagának kevesebb mint 50 százaléka. Szorosabbra húzzák az övet – s ennek jó pár remek programjuk áldozatul esik.

Hogy lehet rávenni tíz 90+-os ukrán asszonyt, hogy felüljön a repülőre...?

Még bő egy hónapunk van karácsonyig. Persze, ami a kereskedelmet illeti, ott már javában áll a bál, de a normál tempóban élőknek az advent a felkészülés időszaka: 2019-ben az első vasárnapja december 1-jére esik, s ekkor lesz az első különleges koncert a Várkert Bazárban, az immáron ötödik alkalommal megrendezett adventi...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek