Komoly betegséggel kell megküzdenie az Ivan and the Parazol basszusgitárosának

2017. október 12.  ·     ·  Juhász Vali

Már régen várt bejegyzést tett közzé az Ivan and the Parazol a Facebook oldalán. Tarnai János, az együttes basszusgitárosa már jó ideje – láthatóan – egyre nehezebben mozgott, mi legutóbb a Fonogram díjátadón láttuk, ahol jelölt volt a zenekar.

Fotó: Ivan and the Parazol /FB

Nyáron beugró helyettesítéssel oldották meg a fellépéseket. A mostani posztban elmondta, hogy egy régebbi, Lyme-kórból visszamaradt betegség támadta meg az idegrendszerét, és hosszú küzdelemnek néz elébe a jövőben.

A zenekar európai turnén van jelen pillanatban, a magyarországi helyszíneken kívül fellépnek Hollandiában, Németországban és Csehországban is.

Jobbulást és mielőbbi koncertezést kívánunk!!!!

 Ivan and the Parazol, turné, betegség

 

 

Szólj hozzá!


Ezek a srácok szirénekkel alszanak

Ezek a srácok szirénekkel alszanak

A Sleeping With Sirens új nyári dallal rukkolt elő! Úgy tűnik, hogy idén nyáron nyugisan tolják, legalábbis egyértelműen erre utal az új daluk.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és a riksa használata az V. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezetekben.

Bezárták az Aurórát és a Corvin Clubot is

Elrendelte a hatóság több józsefvárosi szórakozóhely bezárását. Mint az önkormányzat közleményéből kiderül, a helyek között van az Auróra Kioszk és az Auróra Kert, valamint a Corvin-tetőn üzemeltetett Corvin Club – írja a HVG.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek