Komoly betegséggel kell megküzdenie az Ivan and the Parazol basszusgitárosának

2017. október 12.  ·     ·  Juhász Vali

Már régen várt bejegyzést tett közzé az Ivan and the Parazol a Facebook oldalán. Tarnai János, az együttes basszusgitárosa már jó ideje – láthatóan – egyre nehezebben mozgott, mi legutóbb a Fonogram díjátadón láttuk, ahol jelölt volt a zenekar.

Fotó: Ivan and the Parazol /FB

Nyáron beugró helyettesítéssel oldották meg a fellépéseket. A mostani posztban elmondta, hogy egy régebbi, Lyme-kórból visszamaradt betegség támadta meg az idegrendszerét, és hosszú küzdelemnek néz elébe a jövőben.

A zenekar európai turnén van jelen pillanatban, a magyarországi helyszíneken kívül fellépnek Hollandiában, Németországban és Csehországban is.

Jobbulást és mielőbbi koncertezést kívánunk!!!!

 Ivan and the Parazol, turné, betegség

 

 

Szólj hozzá!


13 vagány feldolgozás – rezesbandáktól

13 vagány feldolgozás – rezesbandáktól

Íme néhány középiskolai és egyetemi menetelős rezesbanda, akik kiléptek komfortzónájukból, és a szokványos gyerek-és családbarát, hazafias...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A nagy reunion-koncert: visszatérnek a fiúk!

A Fahrenheit együttes 1994 szeptemberében alakult, amolyan korai szupergroup-ként, alapítói ugyanis korábban éveken át az Ossian hangszeres tagjai voltak. Maróthy Zoltán, Tobola Csaba és Vörös Gábor legendás triója pedig most újra él! Nagy reunion-koncert 11 év után – december 28-án lesz a Gödör Klubban.

Újra jégre viszik Edvin Martont

2018 április 29-én visszatér az Edvin Marton-Evgeni Plushenko páros a Budapest Aréna jégszínpadára,de nem szúrják le Rittbergert...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek