0-24-ben karácsonyi dalok – most???

2020/08/26  ·     ·  koncert.hu

A 24.hu számolt be arról, hogy egy szerintük amerikai, szerintünk brit rádió elindított egy kizárólag karácsonyi dalokat ontó állomást. A műfaj nem új keletű: a nonstop karácsony mind a rádióhullámokon, mind a világhálón létező műfaj évek óta.

0-24-ben karácsonyi dalok – most???

Első nekifutásra rögtön ennyit találtunk, és ez csak a képernyő egy része, itt a teljes lista.

A portál cikkének az adta az apropóját – mi más –, hogy a csatorna létrehozásának ötlete a koronavírus miatt merült fel, ugyanis az alapítók szeretnék, ha azok is jól éreznék magukat az ünnepek alatt, akik a járvány miatt nem tudnak találkozni szeretteikkel, és egyébként is, ez a 2020 egy annyira tré év, hogy jobb lesz hónapokkal előrehozni a karácsonyt, mert szerintük ez az év legboldogabb időszaka... Hááát, nem tudjuk, hajlunk arra, hogy szerintünk a nyári fesztiválok, de állítólag megszavaztatták a hallgatóikat :)

Egyébként vicces, hogy a Bauer Media szóbanforgó, Magic 100% Christmas elnevezésű csatornája éppúgy brit, mint azok a tulajok, akik 2018-ban 231 brit kocsmában betiltották a Last Christmast.

Nyári Mikulást Magyarországon is ismerünk – csatoltuk :)

karácsonyi dalok, koronavírus, Nagy-Britannia, Magic 100% Christmas, nyári mikulás, rádióadó

 

 

Szólj hozzá!


Nyílt, pénzdíjas pályázat zenészeknek!

Nyílt, pénzdíjas pályázat zenészeknek!

December 15-ig lehet pályaműveket küldeni a Kertész Imre Intézet által kiírt pályázatra, amely – halálának 30. évfordulója alkalmából –...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ez lesz abból, ha a Bohemian Betyars, Ferenczi György és Oláh József együtt kirándulgatnak

Megszületett az UbikTúra himnusza, amelynek megalkotásában több mint 15 zenész vett részt, a klipet pedig a táborozók telefonos videóiból vágták össze.

Koronavírusban elhunyt Nagy Grofó

Igen, ez eszünkbe juthatott volna eddig is: ha van Kis Grofó, létezik nagy is: a Blikk tudatta, hogy ma elhunyt Kis Grofó édesapja, Kozák László Grofó. Mindössze 49 esztendős volt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek