0-24-ben karácsonyi dalok – most???

2020/08/26  ·     ·  koncert.hu

A 24.hu számolt be arról, hogy egy szerintük amerikai, szerintünk brit rádió elindított egy kizárólag karácsonyi dalokat ontó állomást. A műfaj nem új keletű: a nonstop karácsony mind a rádióhullámokon, mind a világhálón létező műfaj évek óta.

0-24-ben karácsonyi dalok – most???

Első nekifutásra rögtön ennyit találtunk, és ez csak a képernyő egy része, itt a teljes lista.

A portál cikkének az adta az apropóját – mi más –, hogy a csatorna létrehozásának ötlete a koronavírus miatt merült fel, ugyanis az alapítók szeretnék, ha azok is jól éreznék magukat az ünnepek alatt, akik a járvány miatt nem tudnak találkozni szeretteikkel, és egyébként is, ez a 2020 egy annyira tré év, hogy jobb lesz hónapokkal előrehozni a karácsonyt, mert szerintük ez az év legboldogabb időszaka... Hááát, nem tudjuk, hajlunk arra, hogy szerintünk a nyári fesztiválok, de állítólag megszavaztatták a hallgatóikat :)

Egyébként vicces, hogy a Bauer Media szóbanforgó, Magic 100% Christmas elnevezésű csatornája éppúgy brit, mint azok a tulajok, akik 2018-ban 231 brit kocsmában betiltották a Last Christmast.

Nyári Mikulást Magyarországon is ismerünk – csatoltuk :)

karácsonyi dalok, koronavírus, Nagy-Britannia, Magic 100% Christmas, nyári mikulás, rádióadó

 

 

Szólj hozzá!


Összeállt a Party a Szigeten

Összeállt a Party a Szigeten

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Szeláví! fesztivál: fényfestés a pilisi egri vár romjain

A tavaly útnak indult, általunk is nagyon megszeretett kisfesztivál ezúttal az egyik legnépszerűbb kiránduló helynél, az egri vár másolatának környékén rendezkedik be, hogy az élet apró örömeinek élvezetére invitáljon mindenkit, aki szeretne egy gondtalan hétvégét tölteni távol a város zajától május 27. és 29. között.

HVG: Visszaesett Steven Tyler, csúszik az Aerosmith turnéja

A lap az együttes közleményére hivatkozik, mely szerint Tyler hosszú ideje dolgozott a józansága megőrzésén, de egy műtét után a fájdalom (illetve annak csillapítása) miatt visszaesett, és önként bevonul egy rehabilitációs intézménybe.
Új koncertek