A Bring Me The Horizon egy best-of albummal áll elő!

2017/11/21  ·     ·  Simonyi Éva

A Bring Me The Horizon bejelentette, hogy egy 15 dalt tartalmazó lemezt dob piacra november 24-én az Epitaph kiadón keresztül, melynek címe igen beszédes: Bring Me The Horizon 2004-2013, tehát az ebből a korszakból származó dalok közül kerültek fel a lemezre a legjobbak.

A Bring Me The Horizon egy best-of albummal áll elő!

A brit metalcore bandát sokan csak BMTH-ként láthatták, olvashatták cikkekben, fesztiválplakátokon. Magyarországra is visszatérő előadók, eddig 3-szor jártak nálunk, mindig óriási az érdeklődés a magyar rajongók részéről, akik valószínűleg a best-of albumnak is örülni fognak!

 

A dallista:

1. Traitors Never Play Hang-man
2. Pray For Plagues
3. Diamonds Aren’t Forever
4. The Sadness Will Never End
5. Chelsea Smile
6. The Comedown
7. Blessed With A Curse
8. It Never Ends
9. Don’t Go
10. Crucify Me
11. Shadow Moses
12. Go to Hell, For Heaven’s Sake
13. Can You Feel My Heart
14. Sleepwalking
15. Antivist

Az összeállítás az Epitah kiadónál töltött időkből szemezget, tehát az első 5 albumról kerültek fel dalok: This Is What the Edge of Your Seat Was Made For (2004), Count Your Blessings (2006), Suicide Season (2008), There Is a Hell, Believe Me, I've Seen It, There Is a Heaven, Let's Keep It a Secret (2010) és a Sempiternal (2013), bár a 2004-es megjelenés mindössze 4 dalt tartalmaz, így nem nagylemezként tartjuk számon.

A 2015-ös lemezüket (That’s The Spirit) már a Cloumbia Records adta ki, ez sokkal kevésbé agresszív hangvételű, mint az azt megelőző metalcore stílusú albumok.

A Bring Me The Horizon 2004-2013 lemez tehát november 24-től kapható, a bakelit verzióra pedig egészen február 9-ig kell várni.

 

 

Bring Me The Horizon, best of, új album

 

 

Szólj hozzá!


A vérmes hármas az A38-on – két év után megérkezett Budapestre a Therapy?

A vérmes hármas az A38-on – két év után...

Röpke két évet kellett várnunk arra, hogy az eredetileg 2020-ra szánt 30 éves jubileumi Therapy? turné végre elérkezzen hozzánk. Így az idén...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

100 éve a Városmajorban – a szabadtéri színpad zenei programjai

A Városmajori Szabadtéri Színpad fennállásának 100. évfordulóját még az eddiginél is gazdagabb programkínálattal és meglepetésekkel ünnepli 2022-ben. A nyár folyamán a legkülönbözőbb műfajokban alkotó előadók, s változatos dallamok, komoly- és könnyűzenei, jazz-, indie-, tradicionális, crossover és világzenei koncertek...

Ingyenes családi nap a Fesztiválzenekarral

Az Aquincumi Múzeumba várják a családokat május 28-án a Fesztiválzenekar tagjai. A népszerű Kakaókoncert és Zenevár mellett a BFZ Felfedező zenei oktatóhonlap szereplője, Sodró Eliza is játszik majd a gyerekekkel.
Új koncertek