A világon nincs még egy ilyen cucc: kinek kell a Tankcsapda dobszerkója?

2018/11/24  ·     ·  koncert.hu

Az újévi koncertről szóló ajánlónkban már írtunk arról, hogy a Tankcsapda mindig kitalál valamit... Akkor még nem sejtettük, hogy kevéssel a közlés után újabb levelet hoz a posta, amely maximálisan alátámasztja ezt az állítást.

Fotó: Tankcsapda

A jótékonyság nem áll messze a zenekartól: az év első felében Lukács Laci például elajándékozta a saját kocsiját. Most újabb nagy dobásra készülnek: Fejes Tamás egyedi dobfelszerelését kaphatja meg egy tehetséges fiatal dobos. A dobfelszerelés egyedi összeállítású Tama Starclassic szett, kifejezetten a Tankcsapda dobosának készítette a gyártó, a 2018-as évre. A tavaszi turnén debütált, egyedi festéssel customizált, Meinl Dark Classic Custom Tankcsapda edition cinekkel felszerelt dobból, a világon ez az egyetlen ilyen létezik. A szerencsés kiválasztott így, a 'Lukács Félévszázad' turné hangzását nagyban meghatározó hangszert kaphatja meg december végén a zenekartól. A jelentkezés fontos feltétele, hogy a valamilyen szintű dobtudáson túl Tankcsapda-kötődésű legyen a pályázó. A részletes felhívást december 3-án teszi közzé a zenekar.

De itt még nincs vége a Tankcsapda-húzásoknak! A kijelölt benzinkutakon pendrive formátumban – limitált mennyiségben – megjelent a teljes audio életmű. A fém dobozban található adathordozók piros-fehér-zöld színekben készültek és három korszak hologramos „P" betűi kötik össze őket. A pendrive-ok mindössze 15 ezer példányban jelentek meg, utánnyomás nem várható.

„Nagyon büszkék vagyunk rá – nyilatkozta Lukács Laci. – A pendrive-ok a zenekar háromszor tíz évét veszik górcső alá, az összes valaha megjelent audio felvételét tartalmazzák, olyan koncertfelvételekkel kiegészítve, amelyek eddig még nem jelentek meg. Mindez összesen 33 órányi, több mint 450 felvételt jelentő anyag."

A kiadványok közel fele gazdára talált az első 24 órában.

Hab a tortán, már amennyiben egy whiskyféleséget le lehet habozni, hogy – az alkoholmentes kampány után – több mint két év munkájával Czeglédi Zsolt főzőmester megalkotta a  "Lukács50 Tüzesvíz" névre keresztelt single malt gabonapárlatot. 

"Én személy szerint mindig is nagy tisztelője voltam a Motörheadnek és Lemmy Kilmisternek (aki ugyan a whiskyt kólával szerette, míg én tisztán vagy jéggel iszom), így egyszerre vált személyes és zenekari üggyé is egy ilyen ital létrehozása" – nyilatkozta a keresztapa.

Lukács Laci leginkább a kóstolgatásban segített a főzőmesternek.

 

Tankcsapda, dobszerkó, jótékonyság, pendrive életmű, gabonapárlat, alkohol, Lukács50 Tüzesvíz

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek