A zongoraművésznő posztban rohant ki A DAL nyertese ellen

2018/02/26  ·     ·  koncert.hu

Azt mi is érzékeltük, hogy a végeredmény megosztotta a látogatóinkat. De melyik dalos verseny nem váltana ki hasonló reakciókat... Ez így van jól, hiszen azok az ízlések meg a pofonok... Úgy tűnik viszont, hogy Szentpéteri Csilla a pofonokat választotta.

Fotó: Szentpéteri CSilla/FB

Ezt írja  Facebookon:

"KULTÚR"SOKK! Komolyan kérdezem, hogy gondolják a Dal-ban, hogy ezt az idegesítő, démoni hörgést hallató, agresszív zenét??? játszó, lélekre, szellemre semmit nem ható ( legalábbis az enyémre nem ), erőltetett szövegű, "vmi hatása alatt álló"- kinézetű zenekart küldik ki, mint Magyarországot képviselő együttest???? Meghallgattuk a vasárnapi ebéd előtt, mindössze az első refrénig, és tényleg komolyan kérdezem, hogy ez mi????? EZ VOLT A TUTI BEFUTÓ???? Persze, ha belegondolok ebbe az egész Eurovízióba, na az is vicc, ami ott van.... jó sok villogás, lehetőleg eszméletlen mennyiségű LED-fal, cirkusz, idiotizmus, aberráltság, minél nagyobb felhajtás azért, hogy eltakarják azt, ami nincs - ZENE.....Tisztelet a kivételnek!"

Ömlenek a hozzászólások, nézzük előszor a PRÓ-oldalt (egy betűt sem változtattunk a kommenteken):

  • Kedves Csilla! Örülök, hogy mint zenész megszólalt ebben a témában.Nekem is ez a véleményem, egy ilyen "zenével" képviseltetjük magunkat?a béka feneke alatt sem fogunk végezni.Szégyen, ami a Dal-ban évek óta megy.Azt kiszavazták, aki népszerű volt, és aki esetleg még elérhetett volna valami eredményt.

  • Itt már minden szar jó. Az a fontos hogy ki a szponzor. Azután lehet szart is nyertesként kiordìtani. Nagyon megvaltozott itt minden. ROSSZIRÁNYBA!!!!!

  • Ez magyar kultúra? Ezzel szégyenítenek bennünket...?

  • Egyetértek. Egy valamire való zene sem volt az egész versenyben. Shnell Judit nem tudom mitől borzongott a győztes dal(?) Hallatán. Szörnyű volt hallgatni.

  • Művésznő a sàtànt szolgaljak ezek mind,a zsűri probàlt manipulàlni,az emberek meg:nesztek havi metàl!ez a helyzet harcos nép nemfog nyenyerét halgatni.

  • Villanygitár, butazene!

 

És akkor a B-oldal :)

  • Kedves Csilla, Lakossági zenéből is meg lehet élni, de nem kötelező azonnal vért köpni arra, aki nem ezt az utat választja :)

  • Amikor a 75 éves, 25 évig az Operaház magán énekeseként dolgozó, Liszt Ferenc díjas édesanyám  nyitottabb mint ön, akkor komoly probléma lehet.

  • Sokfélék vagyunk. Ezek a srácok tudnak zenélni. Az, hogy az önkifejezés itt, az Önök által ordibálásnak hallott valami, a zene meg csak zaj, kikérem magamnak. Youtube , Google a barátunk. Aws akusztik akár, nyugodtság van, tudnak zenélni, a dobos sem bálit pörget alá. Utána kéne menni miről szól a DAL...az is guglizható. Tény, hogy nem vasárnapi ebédhez való nóta, de nemcsak "komolyzene" van a világon...

  • Végre rájöttek a magyarok,hogy annyira kell komolyan venni a Dal-t,amennyire komoly az Eurovisio. Teljesen értelmetlen. Szépen megtrollkodtuk Minden évben van kint hasonlo produkció...

Ígérjük, elmondjuk mi is a tutit a szubjektív véleményünket minderről, bár már sejthető az álláspontunk az összefoglaló anyagunkból. A művésznő posztjára ezúttal a Nagy Visszatérő Rocker Munkatárs (NVRM), Atus fog reagálni!

 


 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek