Ariana Grande védi vőlegényét, aki a manchesteri bombatámadással viccelődött

2018/07/08  ·     ·  Simonyi Éva

Több rajongója is nekiszegezte a kérdés Ariana-nak: miért van egy olyan sráccal, aki a manchesteri terrortámadásról tréfál, miközben őt, Arianát (akinek a koncertjén történt a több halálos áldozatot követelő tragédia) rendkívül megviselte az eset. Az énekesnő “szerencsétlen”-nek ítélte a viccet.

Fotó: 1604ent.com

A 24 éves Saturday Night Live című amerikai show sztárja, Pete Davidson nemrégiben jegyezte el az énekesnőt, csupán néhány hét randizás után. A színész-humorista egy tavalyi rendezvényen sütötte el a poént, amit mások nem tartottak annak: szerinte a 22 áldozatot követelő támadás rádöbbenthette Grande-t arra, hogy milyen híres, mert “Britney Spears-nek nem voltak terrortámadások a koncertjén”.

Bár Davidson hónapokkal a kapcsolatuk kezdete előtt viccelődött ezzel, amikor elkezdtek járni, újra felkapta a sztorit a média és a rajongók, akik közül sokan ott voltak azon az ominózus koncerten. Az egyik áldozat édesanyja bocsánatkérést vár a stand-up humoristától.

“Ízléstelen dolog ilyennel viccelődni, nyilvánosan kellene bocsánatot kérnie” – nyilatkozta Charlotte Hodgson a Mirror-nak, aki 15 éves lányát vesztette el a tragédia során.

Jade Clough, aki túlélt egy terrortámadást, azt mondta: “A mai napig napig szenvedek, rémálmaim vannak, és maga Ariana is küzdött PTSD-vel (post-traumatic stress-disorder). Mi a fene ez?” célzott Pete “viccére”.

Grande a napokban válaszolt ezekre a kérdésekre, és arra, miért jár egy ilyen emberrel. Azt írta, ezt neki is rosszul esett, de a vőlegénye humorista, és a humort használja arra, hogy az emberek jobban érezzék magukat azzal kapcsolatban, hogy mennyire szörnyű dolgok történnek.

“Mindannyian különböző módon dolgozzuk fel a traumákat. Én természetesen nem találtam viccesnek ezt. Ez már hónapokkal ezelőtt volt, és sosem volt, és most sincs szándékában semmi rossz, ettől függetlenül valóban szerencsétlen eset volt.”

 A cikk forrása

 

Ariana Grande, Manchester, terrortámadás, Pere Davidson

 

 

Szólj hozzá!


A 30Y zenekarról neveztek el egy túlkoros darázsfajt

A 30Y zenekarról neveztek el egy túlkoros darázsfajt

Három, a tudomány számára teljesen új, nyolcvanötmillió éves darázsfajt fedeztek fel az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) kutatói Ajka...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Dave Grohl szólóban lép színpadra egy jótékonysági koncerten

Amióta Taylor Hawkins meghalt, nem igazán hallani a Foo Fightersről, kivéve az egykori dobosuk emlékére szervezett Los Angeles-i és londoni koncertet. De arra, hogy mi lesz a jövőjükkel, csak tippelnek a leghűségesebb rajongóik is, sokan úgy vélik, Grohl szólókarrierbe fog.

A Sziget-warmup a Halászbástyán lesz az idén

A Player magazinból tudtuk meg, hogy "idén a Sziget leghangulatosabb VIP-bulija nem is a Szigeten lesz".
Új koncertek